Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
válasz
hossszú #18555 üzenetére
Igazából nem is érdekel annyira a CPU hőmérséklet, csak már 445*9-en megy a proci
Csak az érdekel, hogy ne melegedjen vészesen...Még egy kérdés: Mekkora CPU feszt. adnátok egy E8400-nak 4GHz körüli órajelnél???
Nálam most Everest szerint 1,25V-ot kap (BIOS-ban 1,3V-ra kellett állítani ehhez). Nagyon rövid távú (<30min) tesztben eddig nem hibázott...
Mod.: Real Temp szerint ezzel a beállítással 44-49°C a maghőmérséklet 24°C sobahőmérséklet mellett... -
llax
senior tag
válasz
hossszú #18551 üzenetére
Nálam 24°C szobahőmérséklet mellett az egyik mag 28°C a másik 38°C. Ha terhelem a procit (mindkét mag 100%-on), akkor az 1. mag hőmérséklete nőni kezd, majd ha 5 fokra megközelítette a 2. magot, akkor nőni kezd a 2. magon mért érték is, de mindíg kb. 5°C-al megelőzi az 1. magot. Idle állapotban meg 10-11°C a különbség...
-
lipi67
nagyúr
válasz
hossszú #16732 üzenetére
kva jó!!!
Ezt akartam én is
Én léggel tegnap prime alatt 1,44-1,456V-on reszkíroztam,úgy érzem bírni fogja.Mgkérdezhetem,h mennyi a VID-ed?
Zé_Mester
ocs,de továbbra is logikátlannak tartom,45-ös VID lényegtelen..Proci-proci..Kulerr barátom linkelt valamit,persze szted vszínüleg véletlen,de azért fura,hogy a VID-ek nem 1,225-ös VID-ek,inkább 1,0875-1,1125 között vannak..
[link] -
-
wampa1
tag
válasz
hossszú #15078 üzenetére
Szted LP UT-ben az enyém mennyit menne? Meg 1.49V-al? Ülj le egyes
Többi okostojásnak: Nem keveset üzleteltem már itt, fel tudok adni egy sz*ros hirdetést. De most laptop-ról vagyok és vmiért nem ment. Ezért mivel gondoltam (tévesen) hogy ebben a topicban normális emberek társalognak és ez a Wolfdale topic, ide is beraktam az eredményeket a prociról. De látom nincs jobb dolgotok mint másokat b***tatni. Gratulálok
mod: Gianni-nál 46.500 a proci ujonnan szoval 2 naposan ilyen tuningeredménnyel tök reális az ára. Ami valamelyest alkuképes persze. Erről ennyit, viszlát
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest