Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
lipi67 #16737 üzenetére
azért ilyen alacsonyak azon a listán a VID-ek, mert azok még a régi CoreTemp szerint lettek leméricskélve.
volt emiatt korábban nézeteltérésem VinoRosso-val, de nem csak nekem volt emiatt problémám.
amikor eladtam neki a procit akkor én még a régi CT-vel néztem a VID értékét,de neki már lent volt a pár nappal azelőtt megjelent legfrisebb változat, ami teljesen más értéket mutatottZájec : megkeresem neked ahol olvastam, csak épp 167xx hszből elég nehézkes megtalálni azt a linket
-
Zájec
veterán
válasz
lipi67 #16737 üzenetére
ezek korábbi eredmények, azért vannak ilyen alacson videk ( 1,0875v - 1,1125v )
mert ezek mind a takarékos videk... ha most néznéd öket akkor mind 1.2v körül mozogna, persze nem a régi CT-vel , hanem az 0.99-el...Zé-t meg hagyjad , úgyse érti meg,, nekem se birt válaszolni, csak kinjában azt irta hogy "olvass vissza".... na neharagudj,, de ez ö -t minösiti..ilyenekre inkább nem is válaszolok.. inkább ráhagyom... okos enged ,szamár szenved...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Már készül a Warhammer 40,000: Space Marine III
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stabil pályára állt az Android 16
- Külpolitika
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest