- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pigatt
őstag
válasz
hispan #19939 üzenetére
Most nem értem mire gondolsz??? Leírtam, hogy tudod kiszámolni a tuningot a feszhez meg megnézed a videt előtte megnézed mennyit droppol a lap és szépen elkezded emelni, ha nem érzed stabilnak a gépet előtte alapon auto-n néz nb és sb feszt, mert lehet, hogy azokkal is variálni kell majd nagyobb tuningnál. Egyébként ezeket érdemes kézzel beálligatni a CPU-t, RAM-ot, NB-t,SB-t. A többi beállításhoz, meg elkell kezdeni a lapozgatni az alaplap könyvet, vagy töltsd ki a "Cuccok" blokkot az adatlapodon, hátha valakinek ugyanolyan vagy nagyon hasonló lapja van amit már kitapasztalt.
Nem. 400 az fsb 8 a szorzó az 3200! És visszafele gondolkozz 3200/8=400, 400x4=1600 rated. És most Sync Modban, nálam ez a neve, nem tudom a te biosodtban, hogy hívják. 1600/2-el vagy 400x2-vel, az ugyanúgy a 800-as ramot adja vissza. Tehát FSB-t állítsd 400.
-
pigatt
őstag
válasz
hispan #19931 üzenetére
Nincs különösebb baj a droppal valamiért így csinálták meg az alaplapot biztos volt rá okuk a gyártóknak, annyival rosszabb, hogy kicsit nehezebb megtalálnia megfelelő beállítást, de egyáltalán nem lehetetlen. Nekem is majdnem 0,1V-ot droppol a lapom mégis betudtam állítani fixen a számomra megfelelő beállításokat. 1:1 azt, jelenti, hogy amennyire állítod a rated fsb-t ami alapból 1333 akkor ugyanannyin fogja hajtani a ramokat is. A sync mode ami neked a legjobb arány most az meg a normál fsb-t ami alapból 333 azt szotozza fel 2 vel, vagy a rated-et osztja 2-vel mind1, mivel a rated simának a 4-szerese. Így könnyen ki tudod számolni a neked megfelelő beállítást. Kívánt fesz legyen x. x/osztva a szorzóval, majd az eredmény szorozva 4-el és az lesz a rated fsb.
-
SteeWe
aktív tag
válasz
hispan #18982 üzenetére
Én a helyedben beszereznék egy ilyet: [775 csavaros rögzítő ]
Nagy előnye szvsz, hogy van hátlap, így a lap se hajlik meg. Ilyen kellene minden pöcögrögzítős intel hűtőhöz... -
lipi67
nagyúr
válasz
hispan #18982 üzenetére
Hát..1000x korrektebb megoldás lenne!Ha van időd és kedved,tedd,jobban jársz.S nem utolsó sorban,lehet elkerülsz vele egy később bekövetkező hajszálrepedést.Nem egészséges a folyamatos feszültség a lapban,bár annyira azért rugalémas.
AndrejCCCP: Az eltérésreárrmivel teszteled,a TJ.Max-ot állítsd 100-ra,s mind1ik uazt fogja mutatni.
-
diegho
nagyúr
válasz
hispan #18315 üzenetére
létezik
EP és P az E az energiatakarékosságot jelenti
DS3 ez a sima
R intel raid-et támogató verzió
P heat pipe hűtés
L lite verzió, tehát kicsit gyengébb
és létezik még ebben az árban
EP35C-DS3R ami ddr2 és ddr3-at is támogat, neked EP35-DS3 kell, semmi felesleges hülyeség nincs rajta. a rev az a verziószám. [link] -
diegho
nagyúr
válasz
hispan #18139 üzenetére
látom nagyon nem vagy tisztában 1-2 dologgal. G31 alapvetően a leggyengébb chipset amit jelenleg kapni és hivatalosan támogatja a 8000-es szériát, de ég és föld egy G31 és egy P35 között a különbség memóriakezelésben, sebességben, tuningban stb. Gépet mindig úgy építünk, hogy:
1. veszel egy jó tápot, tehát nem codegen mercury egyéb ajtókitámasztót
2. veszel egy jó alaplapot
3. veszel jó memóriát
innentől jöhet a többi. Nálad ebből kettő kapásból hibázik, sőt szerintem a táp se lehet valami jó, ha már kapásból így rakatod össze a gépet. Memóriát pedig minimum 800-asra cseréltesd. -
Zé_Mester
őstag
válasz
hispan #18124 üzenetére
első tippre azt mondanám hogy TÁP.
másodikra azt hogy LAP
harmadikra azt hogy ha E8500-at vettél akkor illik mellé normális lap (minimum P35-DS3 / ASUS P5K) meg valami normális ram, 1066 mondjuk.nem olyan nagy ördöngőség a ram, mert lassan már fillérekért dobálják az ember után.
sok sikert
sztem lapcsere megoldhatja, de a tápot se zárnám ki (mondjuk azt nem tom milyen) -
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nioh 2 (PS4)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest