- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Egyébként mikor a ram hibázott a másik ram vagy hasonló akkor a teszt leállt kiirta.
De mikor a proci akkor volt ez a képernyős dolog mikor próbálgattam mit bir a proci és 4GHz n próbáltam meg hajtani(9x) akkor a ramok nem mentek sokon és akkor az elején ezt csinálta megnyitottam egy mappát és resetelt.
Most a procim akkor alapfeszen 1.216V ot kap akkor ennyit droop ol mostmár étem a dolgot.
Ha akkor plusz feszt akarok neki adni akkor a BIOS ban Normal ként beállitott 1.2500V fölött kell neki adni mert csináltam manuálisan és adtam neki 1.237V ot ami kisebb a gyárinál és akkor a CPU Z 1,323V ot irt ki tehát többet de igy se volt stabil.
Viszont ezek a dolgok ellent mondanak amit fenntebb linkeltél h a proci E0 mennyi feszen visz menyi MHz et. Talán lehet nem is neki van baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kedvenc zene a mai napra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- iPad topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest