- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis villámsegítségre lenne szükségem: INNEN melyik win-es miniPC-t vennétek meg, ha nem a pénz lenne az elsődleges? Szeretném a lehető legjobb darabot megvenni a windowst futtató miniPC-ik közül.
Kösz! -
mrgergoke
aktív tag
Vensmile W10-et ismeri valaki? Most találtam Banggood-on.
-
mrgergoke
aktív tag
Szerintem a szervizben is feltétlenül ilyen körülmények között kell kicsavarozniuk, ha látni akarják, hogy elszíneződtek-e, mert levegőn nyilván el fog, akár buherálták, akár nem. Szerintem ezt automata simán végezheti, és elképzeléseim szerint nem egy nagy költség Kínában, de ez csak vélemény, könnyen lehet, hogy tévedek.
-
mrgergoke
aktív tag
Sokszor a csavarokra raknak (pl. notiknál) levegőre színeződő festéket. Nem tudom, hogy ezek is csavarral vannak-e összefogatva, de ha igen, akkor erre elég jó az esély. Speckó körülmények között lefestik, betekerik, és ha valaki levegőn kitekeri, színt vált, szerviz tudja, ha buhera volt.
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
n egy Guleek i8-cal szemezek, mert 100 dolcsi körül keresek valamit, ha jól tudom alu házas ez a darab, és van beépített akksija. Tudtok róla valamit mondani (visszaolvasva nem találtam róla véleményt), vagy 100 dolcsi körül ajánlani valami király darabot?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest