Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Aethel aktív tag Ez a torrent + külső vinyó dolog engem rohadtul érdekel mivel konkrétan erre akarom megvenni  Én úgy terveztem hogy egy kicsit komolyabb külső dokkolóba bevágom a 3 terrás WD RED-em, aztán had szóljon róla 0-24-ben. 
 A lekapcsolást nem hiszem hogy a gép kommunikálja, hanem a vinyó ilyen. Van egy két terrás külső Samsungom és rettentően idegesítő hogy 3 perc után lelövi magát és majdnem 10 mp mire újra feléled, addig meg beáll a windóz mint a gerely. Sorozat nézésnél vagy képválogatásnál/rendezésnél őrületbe tud kergetni. Míg a WDRed majd húsz perc után tér nyugovóra ha nincs semmi mozgás. Ezért gondolom hogy azt a merevlemez okoskodja ki mikor akar parkolóba állni.
- 

Aethel aktív tag Bocs, nem oktatni akartalak  
 Amióta súlyos húszezreket fizettem ki szinte majdnem mindegyik Kínából jött csomagomra, azóta mindig azzal együtt számolom az árakat, így kizárólag kellemes meglepetés érhet. Talán egyszer úsztam meg a vámot egy tablettal..(ami mellesleg két hétig ment aztán kuka ) )
 Én is megvárom a hazai Pipo-t, szinte naponta frissítek rá az üzletre mikor rendelhető Más: 
 Vajon az a beépített 32 gigányi eMMC mennyit bírhat élettartamra? Annyit kibír mint egy olcsóbb SSD?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP280 MiniTower (i5-4590, 8GB RAM, 1GB VGA, 250GB NVMe, 750GB HDD, 22" FULL HD LED monitor, stb.)
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő