- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Gabesz84 #2452 üzenetére
Az en Synology-m mar 4 eves, es akkor is azert volt engedmenyes, mert nem volt uj design. Ha hazamegyek, majd megnezem, mi a pontos tipusa. Azert tudom ajanlani ezt a megoldast, mert bedugtam, es megy. Na jo, beleraktam a diszkeket. Most 2x4 TB WG Red van benne, meg 1x 500GB + 1x 2TB USB HDD szokott hozza csatlakozni. Nem okoz neki gondot a 7/24, es csak akkor lassul, ha tobbszaz torrent megy, SAMBA-t hasznalok, de DLNA-t, meg Plexet nem. A Synology forumban jobban tudnak segiteni, szerintem ott kerdezz ra, hogy mit ajanlanak a mostani kinalatbol, azok sokkal gyorsabbak, de nekem nincs ra szuksegem.
A media lejatszo joval razosabb ugy... ott kellett kicsit allitgatni.(#2451) interstate76 válasza tvamos (#2450) üzenetére
Persze. Minden megmarad. Olvasom a topicot, az elejeben a hutes modos reszeket, meg a mostani hsz-okat is... Azert nem allitanam, hogy naprakeszen fel tudom ondani a forumot. -
tlala
addikt
válasz
Gabesz84 #2420 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy ha most kéne vennem valamit, akkor pont egy ilyesmit vennék, Cherry Trail/4GB, stb.
Egyike vagyok a topicban azoknak, akik nagy elégedettséggel használok egy Pipo X7-est. Pont azt tudja, amire nekem szükségem van: a plazma TV mellett egy kis dobozka, amit sohasem kell kikapcsolni a mikro fogyasztása miatt, kanapéról netezek+FB, emailezek, letölti a filmjeimet egy penre, amit aztán meg tudok nézni este MPC-HC-vel. Nincs szükségem Kodira, nem akarok belőle szervert csinálni, játszani, stb.
Szerintem az új Cherry Trailes lapkák 4GB memóval még inkább alkalmasak erre.
Persze még - mint minden zsír új terméknek a piacon - relatíve magas a kezdő ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bestbuy játékok
- Filmvilág
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest