Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ok. köszi.
Szerintem jó lesz, max, ha nem, akkor a wintel helyett használom

-
sakal83
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
És egy I3 4010-is procis Intel NUC megfelelő lehet teljesítményben?
-
sakal83
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Nem volt teljesen értelmes.
Úgy gondoltam, hogy kb. azt a felhasználó élményt nyújtsa, mint a 2500k/8gb ram-os PC internetezés, filmezés, letöltés, képnézegetés stb használata során. ( a többi felhasználás, játék, képszerkesztés stb. nyilván sokkal jobb a 2500k, de a fent soroltekban érzékelhetetlen a különbség gondolom egy gyengébb mini pc-n )
-
sakal83
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Megmondom az igazat, hogy csk tesztként vettem, és meglepett a tudása a kis kütyünek. Főként az árához képest.
Nem ismerem ezeket a mini pc-ket, az sem tudom, hogy a +2gb mennyit érne, mennyit érzékelnék belőle.
Csak bedöglött a tápom az asztali PC-n, és az új táp 35k..., így elgondolkoztam, egy otthoni felhsználásra kompromisszummentes mini pc beszerzésén a PC helyett. (nem játszom, és azért, hogy lenémítsam, már egy korrekt kis összeget ráköltöttem: néma táp, néma vga, atomhalk procihűtő, hangszigetelt vinyókeret és ház)
Esetleg tudtok ajánlani egy olyat, ami felér egy i5 2500k-s PC-vel? (Kinternetre, letöltésre, word és társaira, filmnézésre használom csak, semmi komoly, így értem a 2500k-s teljesítményt). Az intel NUC-ot néztem I3-as procival, de nem olcsó, és nem tudom, hogy mit tudhat. De egy jobb atomtól sem zárkózok el
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Van egy wintel w8-am. Nagyobb bajom nincs vele. Tv-hez használom okosítónak (online film stb)
Most le tudnám pár ezer Ft ráfizetéssel cserélni egy Wintel w8 prora.
Az már 4gb-os lenne. Megéri szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csodamasinát 100 euroért.