- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
.... Én azért meg csináltam. Egy 95mm külső méretű ventilátor ment az alja alá ahol a lyukak vannak. 5V USB fesz. Így 1800 helyett jóval kevesebbet forog. Hangja semmi a műanyag éppen hogy langyos. Én ugyan nem játszom így 58-60 Celsius fölé nem megy. YouTube videó és közben böngészés. Nekem jó így.
-
interstate76
addikt
"Arra gondoltam még hogy lehet nem ér hozzá a legalsó fémlap a processzor felületéhez, és ezért nem tudja rendesen átadni a hőt... valamivel le kéne szorítani, de ötletem nincs mivel..."
Hogyne érne hozzá? Hozzá van ragasztva egy vékony kis szilikon lapkával, vagy valami hasonlóval, és ez az általad linkelt képen is látszik. És hogy érted azt, hogy rányomni? Azért olyanokat ne írjunk már, amivel esetleg tönkrevághatja a masináját, aki követi az itt olvasottakat!
Leírtam, hogy a legegyszerűbb megoldani, kipróbált eljárás és bárki könnyen meg tudja csinálni. Semmit nem kell nyomni sehová, egyszerűen arról van szó, hogy az alumínium hővezető képessége ezerszer jobb a szilikonénál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- i5 13400/ddr5/Rtx 5070 Ti
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI Alaplap + AMD Ryzen 9 7950X
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest