- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
.... Én azért meg csináltam. Egy 95mm külső méretű ventilátor ment az alja alá ahol a lyukak vannak. 5V USB fesz. Így 1800 helyett jóval kevesebbet forog. Hangja semmi a műanyag éppen hogy langyos. Én ugyan nem játszom így 58-60 Celsius fölé nem megy. YouTube videó és közben böngészés. Nekem jó így.
-
interstate76
addikt
"Arra gondoltam még hogy lehet nem ér hozzá a legalsó fémlap a processzor felületéhez, és ezért nem tudja rendesen átadni a hőt... valamivel le kéne szorítani, de ötletem nincs mivel..."
Hogyne érne hozzá? Hozzá van ragasztva egy vékony kis szilikon lapkával, vagy valami hasonlóval, és ez az általad linkelt képen is látszik. És hogy érted azt, hogy rányomni? Azért olyanokat ne írjunk már, amivel esetleg tönkrevághatja a masináját, aki követi az itt olvasottakat!
Leírtam, hogy a legegyszerűbb megoldani, kipróbált eljárás és bárki könnyen meg tudja csinálni. Semmit nem kell nyomni sehová, egyszerűen arról van szó, hogy az alumínium hővezető képessége ezerszer jobb a szilikonénál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest