Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ja, hát ha fontos a HDMI passtrough és a DTS-HD is, akkor bizony szűkül az alkalmas eszközök tárháza.
DTS-HD-t eddig csak bluray-ről próbáltam, nem okozott gondot a Pipo X7-esnek, HDMI-n továbbküldi, erősítő szerint DTS. Szóval akár nem is kell ragaszkodnod a Z8300-hoz, (mondom ezt azért, mert igyekszel 30 alatt megúszni).Mondanám azt, hogy tök felesleges kimondottan Kodi-ra egy ilyen box, mert simán megoldható lenne Libreelec-el is akár egy raspberry-vel, vagy Wetek-el, de Raspi-n tudtommal nincs DTS-HD, Wetek-nél tudtommal nincs HDMI passtrough és hát gondolom én amennyiben elérhető a boxodra Openelec/Libreelec, feltételezem az sem tudja, ezért is van belőle eleged.1. Pipo X7-ről tudok nyilatkozni, az alkalmas, de én úgy gondolom a többi is.
3. Előfordulhat, gyorspostával meg szinte biztos. Ha találsz 30 körül apróhirdetésben, akkor én úgy gondolom érdemes onnan venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Battlefield 6
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Jogász topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest