Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tordaitibi #3227 üzenetére

Rootolt készülékeken ezt a hibaüzenetet dobja:
    "A filmlejátszás minőségbiztosítási okokból a mobileszközödön nem támogatott."

Ezzel csak az a bibi, hogy egy alkalmazás nem kérhet az OS -től root jogosultságra vonatkozó infót. Marad az, hogy a fájlrendszerben keres rootolásra utaló "nyomokat". Aztán vagy talál valamit, vagy nem. Ezen a partizánakción több olyan készülék is elbukott, ami nem is volt rootolt. KK -en a v.1.0.12 -es TVGO -t még át tudtam verni az Xposed+RootCloak kombóval, de az újabbakat már nem, és állítólag Lollin sem működik a trükk. De, nekem KK -s kütyüim vannak, úgyhogy tökéletesen működött a csel, egészen a mai napig. Ma, indítás után dobott egy üzenetet, hogy új verzió érhető el. Alatta két választási lehetőség. Frissít, vagy kilép. Sakk, matt. Marad a MyTV, de annál meg a stream -ben barmoltak el valamit, mert nagyon akadozik a lejátszás. Még nyomozom, hogy a puffer kevés, vagy esetleg a kép/hang szinkronban tartásán hasal el a lejátszás.

De, legalább annak örülhetek, hogy az M8 -asom mégsem halt meg. Csak a kínai tápja lett oda. Ma megpróbáltam másik táppal, és gyönyörűen bebootolt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés