- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Értem, én elakadtam ott, hogy a biosban kellene a boot prioritást módosítani, s azt hittem te is erről beszélsz, a dual boot-hoz lövésem sincs, van ugyan egy dual boot-os tablet a családban, de gyak. nincs rajta használva az android.
Amúgy fast boot-nál is belehet lépni a biosba a pipo-nál, amennyiben bekapcsolod a fast boot-ot, annak beállításaiban lehetőség van arra, hogy usb-s eszközöknél ill. ps2 csatlakozós eszközöknél (utóbbi ugye nincs) megtörténjen az inicializálás még a boot-olás előtt, szóval így, ezzel együtt beállítva ugyanúgy van lehetőség a del gombbal belépni a biosba, sőt még az F7-el a "boot menu" is előhozható, ahol kiválaszthatod, hogy honnan bootoljon, s itt persze amennyiben a windows feldobná a talpát, telepítés céljából választható usb-s eszköz is. -
satmen
tag
Nekem Pipo X7s van. Mike88 már leírta, hogy ez egy box. (csak egy bekapcsoló gomb van rajta) A készülék hátulján nincs az SD mellett furat, ami a reset gombhoz vezetne. Nem vettem ki az ominózus pipát a boot menüből. (leírtam a történteket a 1979 hsz-ben) Azt a boot menüt kellene visszavarázsolni, ami a droidba történő átváltásomig megvolt.
A bios-ba a Mike88 által írt Delete-vel lehet bejutni. Main, Advenced, Chipset, Security, Boot, Save+Exit pontjai és ahhoz tartozó részek vannak. Kis nézelődés után, -semmin nem változtatva- kiléptem. Nem szeretnék téglát csinálni a készülékemből.
Szerintem is a leírt kombinációid billentyűvel bevihető változata lenne a megoldás a boot menü elő csalogatására. Ezt kellene "kitalálni". A power ugye megvan… és még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpársportok
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest