- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Ali-nak kevésbé jó a vásárló védelme, akár 3 hónapig is húzhatja az eladó a refund-ot ha elveszett a cucc, ha pedig meg is kaptad de rossz, akkor végképp problémás - 99-99.5% alatt nem is nézem az eladókat, ott aki csak 97-98%-os az már problémás, ez sokszoros tapasztalat! Sajnos ilyen tényleg kevés van, és az már lehet annyiért adja hogy nem is jó bolt. Az ebay sokkal jobban védi a vevőt - ott már a 98% is korrekt jó eladót jelent - célszerű olyan eladót keresni aki tracking nélkül küldi a terméket, mert akkor ha nem jön meg akkor is visszakapod a pénzed, ha pedig szemetet küld akkor szintén letagadod és az ebay a javadra fog dönteni - aki tudatosan szemetet küld azzal nem szabad szívbajoskodni...
-
interstate76
addikt
Ali-n és eBay-en is lehet vásárolni, csak jó eladót kell keresni, ami nem mindig egyszerű. Ali-n "gyémántos", eBayen pedig legalább 5-10e pozitív értékeléssel rendelkező eladóktól szoktam vásárolni és nagyon ritkán volt gondom velük, ill. ha mégis, akkor kivétel nélkül full refund-ot kaptam. Egyébként én az eBay-t jobban szeretem, ott jobbak a tapasztalataim, de az Ali-n többféle termék van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Hálózati / IP kamera
- Medence topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest