Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz windlord #1392 üzenetére

Én most pont ezt csináltam. A lyukacsos lemezt levettem a fóliával együtt, a két kis kék hő lapra pedig közvetlenbe egy jó nagy hűtőborda került, amit egy régi gépből kikaptam (türelem híján). Mondjuk ráfogatni nem nagyon volt épp itthon eszközöm, ezért az alaplap négy nagy csavaros lyukján keresztül ráhúztam a bordát a lapra és az alján összecsavartam a drótokat. :B :D
    Még csak most kapcsoltam be - mindjárt meglátjuk lesz-e valami haszna. :U

(#1393) Mike88
    Viszont azt vettem észre, hogy a proci mellett kicsit - a kábelek felé van egy pici hosszúkás kiálló bütyök, ami mintha magasabb lenne mint a proci, és ha nincs ott a a kis kék hőlap hogy megemelje, akkor az eltartja a bordát. Nem?

• Mike88

senior tag

válasz windlord #1392 üzenetére

Azért nem mert az elgondolás is borzasztó (ne haragudj), igaz sokan így gondolkodtak itt is, meg freaktab-on is. Dobd le az árnyékoló lemezt, ha gondolod szedd le a termal pad-ot, mert úgy sem annyira jó a hatásfoka, mint a pasztának, használj pasztát, de ha nem akarod leszedni a termal pad-ot, még úgy is jobb eredményeket fogsz elérni, mint ami most sikerült. Használj a lehető legnagyobb, legszélesebb hűtőbordát, s szorítsd rá rendesen, én ehhez hajtottam egy lemezt, ami a nyákba kapaszkodik, kb. úgy képzeld el, mint egy C kampót. Így kb. 60-65 fokra tudtam visszaszorítani a hőt, anélkül, hogy használtam volna bármi más hőhidat a doboz és a nyák között, mivel én nem akarom megkockáztatni azt, hogy amennyiben szét kell szedni a dobozt, feszegetnem kelljen... Mindenesetre ezzel sem voltam elégedett, miután száműztem a dobozát is, s nagyobb dobozba került, magasabb bordával, 50 fok körül szokott beállni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés