Új hozzászólás Aktív témák

• petakpa1

őstag

válasz windlord #4294 üzenetére

Nekem Pro van, az foglal annyi helyet amit fentebb írtam. Persze 1903/09-refrissítés után kell majd csinálni rendszergazdai módban egy lemezkarbantartást, hogy a Windows update mappából pucolja ki a em szükséges hulladékot.

Amit még javaslok: Mielőtt nekiállsz nézz utána, hogy drivereket le tudod e tölteni az eszközödhöz, de méginkább azt javaslom, hogy Windows 8 alatt Double driver nevű progival mentsd le az összes drivert. Ha netán Win10 nem talál majd drivert mindenhez a Windows update webhelyen akkor megpróbálhatod a lementett Win8 drivereket, van rá esély, hogy menni fognak Win10 alatt is.

Sajnos ezeknek a kütyüknek nem valami jó a gyártói supportja, nehéz hozzájuk drivert találni.

Azt is nézd meg, hogy milyen rendszer van most fenn 32 vagy 64 bites.

Az enyém 64 bites Win10 Home-al jött, de nem bíztam abban amit a kis szorgos kínaiak rátelepítettek ezért driver backup után egyből gyalultam és ment fel a Ms-tól letöltött 64 bites telepítővel a szűz Pro verzió. 32-est akartam volna, mert csak 2 GB RAM van a cuccban, de 32 bites drivereket sehol nem találtam hozzá, így maradt a 64 bites Win10 Pro. 32 bitessel OS-szel szerintem némileg jobban menne, de médialejátszónak így 64 bitessel is megteszi.

Új hozzászólás Aktív témák