- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowax
tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik a miniPC-m a procija miatt (témában Z3735F és Z3736F van...), de talán belefér...
Nekem egy GIGABYTE BRIX GB-BACE-3150 miniPC-m van, benne egy SSD, rákötve USB3-mal egy 1TB-os WD Red 2,5" winyó.
Na most, idáig nem is volt semmi baj. Azonban gondoltam egyet, nehogy már minden okés legyen, szívatom magam egy kicsit...
Szóval kezdett kevés lenni az 1TB, így vettem mellé egy másik 1 TB-os HGST 2,5" winyót, amit szintén külső házban USB3-mal kötöttem rá. Itt kezdődtek a problémák. Random eldobálja a winyókat...
Lehetséges, hogy ez is a fentebb tárgyalt USB-n való áramfelvétel és annak elfogyásához kapcsolódó probléma lenne?Ha igen, akkor itt is az aktív HUB lesz a megoldás? Vagy valami egyéb ötlet, javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest