- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowax
tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik a miniPC-m a procija miatt (témában Z3735F és Z3736F van...), de talán belefér...
Nekem egy GIGABYTE BRIX GB-BACE-3150 miniPC-m van, benne egy SSD, rákötve USB3-mal egy 1TB-os WD Red 2,5" winyó.
Na most, idáig nem is volt semmi baj. Azonban gondoltam egyet, nehogy már minden okés legyen, szívatom magam egy kicsit...
Szóval kezdett kevés lenni az 1TB, így vettem mellé egy másik 1 TB-os HGST 2,5" winyót, amit szintén külső házban USB3-mal kötöttem rá. Itt kezdődtek a problémák. Random eldobálja a winyókat...
Lehetséges, hogy ez is a fentebb tárgyalt USB-n való áramfelvétel és annak elfogyásához kapcsolódó probléma lenne?Ha igen, akkor itt is az aktív HUB lesz a megoldás? Vagy valami egyéb ötlet, javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- macOS PC-re
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest