Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
"Inkább azt kellene megbeszélnünk, hogy mire jók, nem pedig azt, hogy mire nem."
Ez igaz. Ezért kezdtem azzal, hogy szerintetek megéri-e az árát, és pont arra gondoltam, hogy én nem látom, milyen célterületen való felhasználásra érdemes ennyi pénzt kiadni egy ilyen hardverért. Erre eddig az jött válasznak, hogy tök jó asztali gépnek, aminek szerintem meg nem tök jó. Itt tartunk. Ill. én itt tartok. Amúgy NAS mellé annyival jobb, hogy megspórolod azt a 10e Ft-ot, amit egy új, 500GB-os vinyóra számoltam. Némileg jobb lesz a végeredmény.
Bocsi, szerkesztenem kellett volna a hsz-eimet - valamiért kimaradt.
(#400) tlala Én is látom a win előnyeit, ezért írok most is egy laptopról.
Szóval értelek, de nekem meg pont a TV-ről nem hiányzik a win (persze megértem, ha valaki máshogy gondolja). Ja, még valami: az árösszevetésnél figyelembe vettük a win8 árát (az egyik, általam linkelt laptophoz az is jár).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő