Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
"Inkább azt kellene megbeszélnünk, hogy mire jók, nem pedig azt, hogy mire nem."
Ez igaz. Ezért kezdtem azzal, hogy szerintetek megéri-e az árát, és pont arra gondoltam, hogy én nem látom, milyen célterületen való felhasználásra érdemes ennyi pénzt kiadni egy ilyen hardverért. Erre eddig az jött válasznak, hogy tök jó asztali gépnek, aminek szerintem meg nem tök jó. Itt tartunk. Ill. én itt tartok. Amúgy NAS mellé annyival jobb, hogy megspórolod azt a 10e Ft-ot, amit egy új, 500GB-os vinyóra számoltam. Némileg jobb lesz a végeredmény.
Bocsi, szerkesztenem kellett volna a hsz-eimet - valamiért kimaradt.
(#400) tlala Én is látom a win előnyeit, ezért írok most is egy laptopról.
Szóval értelek, de nekem meg pont a TV-ről nem hiányzik a win (persze megértem, ha valaki máshogy gondolja). Ja, még valami: az árösszevetésnél figyelembe vettük a win8 árát (az egyik, általam linkelt laptophoz az is jár).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest