Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz #79335424 #3953 üzenetére

:) A win10 az a rendszer, ami lehetőséget ad a játékra. Nem tolom sokat, viszont teljesen már nem is fogok kinőni belőle, ezt kijelenthetjük. :) Azért az nem kis dolog, hogy egy ilyen, relatíve filléres eszközön tudok fifázni, battlefieldezni, monkey islandezni stb. De kipróbáltam, és - nem kis meglepetésemre - az N3520 simán vitte a Mass Effect 2-t (megvan One-ra is, EA Access-ben, de ezt most tesztjelleggel tettem fel az Originről, a lapos saját erőforrásait használva). 1366x768-ban, minden beállítást alapra állítva.

A Plexről: bárki, akinek hozzáférést adok, bárhonnan eléri a vele megosztott dolgokat, mindezt egy igen mutatós, rendezett felületen. Ráadásul a laptopon nincs semmilyen utánaolvasgatás, meg parancssori bűvészkedés: telepít, megosztani kívánt mappá(ka)t kijelöl, nyilvánosságot bepipál és kész. NAS-on sem találtam jobb megoldást, PC-n sem.

Emellett a Plex egy csomó dologban jobb, mint sok más médiaszerver, de egyrészt nem szeretném szétoffolni a topikot, másrészt pedig én elsősorban a fenti okból kifolyólag használom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés