Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
üzenetére
A win10 az a rendszer, ami lehetőséget ad a játékra. Nem tolom sokat, viszont teljesen már nem is fogok kinőni belőle, ezt kijelenthetjük.
Azért az nem kis dolog, hogy egy ilyen, relatíve filléres eszközön tudok fifázni, battlefieldezni, monkey islandezni stb. De kipróbáltam, és - nem kis meglepetésemre - az N3520 simán vitte a Mass Effect 2-t (megvan One-ra is, EA Access-ben, de ezt most tesztjelleggel tettem fel az Originről, a lapos saját erőforrásait használva). 1366x768-ban, minden beállítást alapra állítva.A Plexről: bárki, akinek hozzáférést adok, bárhonnan eléri a vele megosztott dolgokat, mindezt egy igen mutatós, rendezett felületen. Ráadásul a laptopon nincs semmilyen utánaolvasgatás, meg parancssori bűvészkedés: telepít, megosztani kívánt mappá(ka)t kijelöl, nyilvánosságot bepipál és kész. NAS-on sem találtam jobb megoldást, PC-n sem.
Emellett a Plex egy csomó dologban jobb, mint sok más médiaszerver, de egyrészt nem szeretném szétoffolni a topikot, másrészt pedig én elsősorban a fenti okból kifolyólag használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lexus, Toyota topik
- Futás, futópályák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig + 27" LG IPS LED monitor!
- DELL T3620 Precision Munka+játék PC 8X4.0GHz 16GB DDR4 512GB SSD QUADRO M4000 8GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A win10 az a rendszer, ami lehetőséget ad a játékra. Nem tolom sokat, viszont teljesen már nem is fogok kinőni belőle, ezt kijelenthetjük.