- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Konkrétumokat nem tudok írni, mert saját tapasztalatom még nincs ilyenekkel, csak igyekeztem alaposan tájékozódni. Sztem ezek otthoni tinglitangli feladatokra lettek kitalálva. Ha komoly szervert akarsz, arra kevés ez a vonal. Ha viszont csak egy soho kütyüt szeretnél, arra jó az ARM vonal is. Zyxel NAS -okra lehet faragni Debian -t. De, a dev. board világ sem ér véget a málnánál. A Rockchip kütyük is Linux barátok. A Rikomagic forgalmaz alapból Linuxos kütyüket. Szintén RK -s a Radxa Rock. Aztán ott vannak a Hardkernel Odroid -jai, Amlogic és Exynos alapokon. De, akár a Geekbuying saját márkás cucca, a Geekbox is érdekes lehet. Ez alapból Ubuntu/Android dualbootos, és árulnak hozzá egy un. Landing Shipet, amin van GPIO, és SATA port is. Ha jól tudom, akkor ez natív port. Mindegyik kütyünek van közösségi háttere, utánuk lehet olvasgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3080 Ti , 32GB RAM , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest