Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Itt 2 hsz-t találsz tőlem: az egyikben leírtam, hogy milyen gépet vettünk mi (ez egyelőre laptopként üzemel, és a wintellel szemben meglévő előnyei felsorolásánál - ahogy a kollégák utóbb jelezték - kihagytam a hd audio passthrough-t, a SATA csatit és hogy nem usb-s az ethernet), a másikban pedig azt, hogy milyen CPU-kra keresnék rá a Hardveraprón, ha le szeretném cserélni a Wintelt. A listát kiegészíteném az N3050-es és az N3060-as CPU-val. Itt érdemes szétnézni: aminek a Celeron N-es sorozatból elég a teljesítménye, az a barátunk (ezekkel a procikkal relatíve sok, passzív hűtésű gépet találhatsz a neten).
Gyorsan hozzáteszem, hogy azért a Wintelt is nagyon jó vételnek tartom (nem véletlen nem cseréltem le egy kibelezett laptopra - a szívemhez nőtt, na!
).
Pl. itt egy N2840-es CPU-val szerelt gép: szerintem lejárt garival nem ér 40 ezret (új gép is van 60 ezer Ft körül 2 GB RAM-mal és 500 GB HDD-vel), de talán alkuképes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest