- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy a távoli játék funkciót xbox one-nal bírni fogják-e a kis dobozkáink. Papíron igen, de azért kíváncsi leszek rá, mit mutatnak a gyakorlatban.
Sokan leszólják az xbox one ezen funkcióját, csak azt nem tudom, miért. Elvileg a LAN-od hatósugarán belül a legalapabb win10-es gépen is bárhol játszhatsz az összes játékoddal, amik fent vannak a konzolon - sztem ez rohadt jó feature. Olyan, mintha lenne egy brutális külső videókártyád, ami ráadásul csak akkor fogyaszt, amikor éppen használod. Ha a dolgozószobában lévő Wintel W8-on fogok tudni online fifázni, miközben a konzol a nappaliban csücsül, akkor én kezet csókolok a Microsoftnak.
Ha nem megy a Wintel w8-on, akkor viszont kénytelen leszek megvárni, amíg ez a kis ventillátoros Tronsmart BJ19-es (aminek talán már a hűtésével sem kell majd molyolni) lemegy 100 usd környékére, ugyanis háttértár és RAM nélkül szerintem egyelőre a jóval erősebb proci (a J1900-as HTPC-k építésekor is igen népszerű darab) és a bővíthető RAM ellenére sem éri meg az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Intel i3-10100F + RX 5500 XT 4GB + kingston hyperx fury 32gb 2x16gb + B460M-DS3H Félkonfig eladó
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple Mac Mini M4 garanciával
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest