- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Moonline. #315 üzenetére
Szval kozel 4500 rpmen tud porogni ez a huto? (Mert annak a 30%a az 1500)
Allitottam mar nem egy fan-curveot mas kartyakon, nalam ez egyertelmu valami bugnak tunik. Olyan mintha beragadna neki valami. 40C on is ennyi, 65Con is ennyi (ott mar 50%ra volt allitva)
Jatekok alatt is fura mert elv 100% kozeli a usage, megiscsak 120w-ot mutat fogyasztasban.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Moonline. #313 üzenetére
Azert vannak erdekes anomaliak..
Beallitottam hasonlora a ventiket mint te, erre fogta magat es mar idle is elkezdte tekerni 1400rpmen, vissza is hult a gpu 33Cra memoria 35Cre. Igy inditottam ghost of tsusimat, ott 48Cig melegedett a cucc (venti piszkalas elott 65) de a ventit emeli 1800 rpmre. (Es meg igyis halk)
Lehet az afterburner kavar be? (Csak a monitorozas miatt raktam fel). Vagy szoftveresen meg mindig ilyen gatya ez a cucc?
Illetve idle is maxon jaratja a ramokat, ami szinten fura.
Maga a teljesitmeny meglepoen pofás, foleg ezert az árért.
-
ggbuffon1897
őstag
-
-
Nirvatti
tag
válasz
Moonline. #197 üzenetére
Igen, pont ma találtam ki, hogy milyen procira frissítek a kártya miatt, ezért ment még az időhúzás részemről.
Viszont akkor kérdezem halkan, hogy az Alzás Intel B580 ára így nem nagy lutri?
Igen, az világos, hogy az előrendelési ár garantált, de ez akkor inkább már valószínűleg drágább lehet már csak?
Más gyártók mivel jöhetnek, ami többet adhat? <- Nekem pont tetszik a 2 ventis kialakítás, nem férne be 3 ventis kiadás pl., házat (és egyebet) pedig nem cserélnék.Le tudnám húzni pár ezer forinttal, szóval még mindig kijönne 125 eFt környékére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Jövedelem
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- KERESEM: KFA2 GeForce RTX 2060 Mini DOBOZÁT
- Retro nVIDIA GeForce FX 5500 AGP videokártya
- ÚJ, 27% ASUS TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest