Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
hetfo deli up
-
Zoltn
senior tag
Sör? CSAJOK? Mi kellhet még? Kedvencek!!!

Egyébként meg minek dolgozni, ha van sör?!
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Megvan! Az én készülékemben van a hiba. Ha a képet le akarom tölteni, az Opera bezáródik és GPRS-en csatlakozik az oldalhoz. Naná, hogy így nem lát böngészőt csak a telefont
Egyébként Operával nézve az oldal jól írja ki az OS típusát, szóval működik! Grat 
user error...
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Én meg dobtam egy okos e-mailt

Az oldaladon ezt dobja ki:
IP: 212.51.126.4
Hoszt: mag2.westel900.net
Terület: Hungary (Budapest)
Proxy: 195.189.142.173
Proxy hoszt: p09-12.opera-mini.net
Proxy terület Morway (Oslo)
Böngésző: Opera 8.01
Operációs rendszer: Unknown OS
Referer: prohardver.hu -
Thrawn
félisten
6230+Opera Mini 3.0 teszt:
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070218/gotcha1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
Digital
addikt
Pipa
-
VladimirR
nagyúr
vasarnap reggeli up
-
VladimirR
nagyúr
![[kép] [kép]](http://cyla.homelinux.net/whoami/gotcha_tr.png)
UPDATE:
-opera identify as ... esetén is helyesen van felismerve
-fel kellene ismerni a legtöbb telefont, pda-t
Ha valaki hibát észlelne (ha csak annyit is, hogy nem jelenik meg a böngésző verziószáma), azt továbbra is arra kérem, hogy küldjön egy mail-t az oldalon található link segítségével. -
.:Kristian:.
addikt
stimm minden, bár kicsit meglepődtem

-
laci06
senior tag
Budapest kivételével stimmel

-
VladimirR
nagyúr
biztos, hogy ez volt a sorrend?
nekem identify as ff-nel mondta, hogy ff, identify as ie-nel opera-t mondott
aztan sikerult rajonnom arra is, hogy miert:
elobb ellenoriztem, hogy az ff regularis kifejezese illeszkedik-e a user-agent-re, mint hogy az operaet ellenoriztem volna (es identify as ...-nal mindketto illeszkedik)
p.s.: most lusta vagyok 3 szerveren 12 file-ban javitani a hibat, szoval itt meg a hibas megoldas van fent)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
igen, host-nal a dns-es cucc lenne elvileg (egy reverse dns lookup-ot csinalok), de nem mindig mukodik
-
RedAnt
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Opera 9.10-zel is nézegettem most (OS: Ubuntu), alapból jó, viszont ha állítgatom a Browser Identificationt, az megkavarja:
Identify as Opera -> Opera 9.10
Identify as Firefox -> Opera 9.10
Identify as Internet Explorer -> Firefox 1.5.0
Mask as Firefox -> Firefox 1.5.0
Mask as Internet Explorer -> Microsoft Internet Explorer 6.0, az OS itt Windows XP, többinél GNU Linux (unknown or unspecified distribution) -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
én 180ra, (Miskolc), és szintén BP-t kapok, de sztem minden chellos azt kap.
-
Thrawn
félisten
No legyen még egy telefonos:
IP: 212.51.126.13
Hoszt: wlt.westel900.net
Terület: Hungary (Budapest)
Böngésző: Nokia Browser (PDA/Phone browser)
Operációs rendszer: Unknown OS
Opera Mini 3.0-val követtem el meg egy Nokia 6230-al. -
VladimirR
nagyúr
koszonom
telefonoknal, telefonos bongeszoknel van meg egy file, amit fel kellene dolgoznom, es akkor ott is pontosabb eredmenyek lesznek
a user-agent-ek kiindulo reszet egyebkent az awstats adja, hibaktol megtisztitva es bovitve - es van neki egy mobil bongeszo felismeros file-ja is - bar os-t az sem mond, csak pontosabb telefontipust
majd keresgelek, hatha talalok meg valami jo kis adatforrast (pl most futottam bele wiki-n nehany user-agent-be -
RedAnt
aktív tag
Megsasoltam telefonról:
Opera Minire (UA: Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.0.6636/1558; en; U; ssr)) Opera 8.01-et ad, oprendszer unknown.
A wapos böngészőről kitalálta hogy ''Nokia Browser (PDA/Phone browser)'', oprendszert ott sem ismer - szerintem Nokia OS [link](UA: Nokia3100/1.0 (04.01) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) -
Rommel6600
őstag
vazzz
ezért még számolunk...
amúgy minden stimmel...az adatokkal
-
Partyface59
tag
Akkor igyunk egy sört!

-
lorcsi
veterán
stimmel
-
Adatok rendben.
Az ''Ingyen sör és meztelen csajok'' címmel csak az a gond, hogy kedves hölgy fórumtársaink elég kevesen fognak idetévedni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
azt majd legkozelebb
berci: ha nem titok az ip-d, akkor a linkelt oldalon legy szives bokj az e-mail link-re es kuldd el a mail-t (lehet meg kellene neznem valami masik ip->location adatbazist is)
egyebkent ezek az adultfriendfinder oldalak valoszinuleg az ilyen adatbazisok fizetos valtozatait hasznaljak (a maxmind adatbazisabol, amit en hasznalok, szinten van pontosabb, fizetos valtozat)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
no, mi van itt keremszepen?
kevesebb, mint 700 kattintas, ilyen topic-cimmel?
hat senkit nem erdekel az ingyen sor es a rengeteg meztelen csaj? -
DeadMeat
nagyúr
melohelyrol minden stimmel,bar a teruletre szegedet ir.Ha jol tudom a kozpontunk meg itt van a szomszed epuletben vacon
-
Thrawn
félisten
Stimmel

-
ftc
nagyúr
Minden stimmel...routert látod engem már nem
-
KrAt
veterán
All right

-
djtoomi
addikt
Nekem mér Szegedet jelzi?Mikor Gödöllőn vagyok?Az itteni PH!-s lapon Budapestet jelez és most megnéztem a link-et mert eddig nem és Szegedet jelez.Ha jól tom ott nincs is Invitel.

AMúgy a többi tökéletesen rendben van.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
bugrep1:
most mar nem ie-nek ismeri fel a maxthon bongeszot
es ha valakinek van avantbrowser-je, az elgyen szives nezzen ra az oldalra es dobjon egy mail-t az oldalon levo link segitsegevel
koszonom -
u.d.
tag
Mondjátok a címet !!!

-
@Töki15
tag
Minden ok!csak én sem budapesten lakom!De amugy minden adat jo!
-
vazimódó
senior tag
Minden oké.

[Szerkesztve] -
Zamery
senior tag
Király topic, én is bedőltem....

Minden rendben, jöhetnek a lányok meg a sör.
-
trassher
addikt
nálam minden stimmel
-
ponti_ak
addikt
Adatok rendben, bár nálam is Budaörs-öt hoz ki...
...a pontos utcanévre még kis szerencsével emlékezhetsz is, nyugodtan súgd meg a csajoknak, hozhatják a finom söröt, du. kettőig nincs itthon az asszony..
...de valami meleg bundát azért adjál rájuk, nehogy megfázzanak itt nekem... 
üdv. -
whitezo88
nagyúr
úgy látom ez olyasmi mint ez: [link]
-
Palkó
tag
Nálam is stimmel minden....
Ja, nektek is négy csillag a PIN-kódotok?
-
Jenő
aktív tag
Nekem még a területet (Miskolc) is jól jelölte meg az összes többi mellett.
-
venember83
nagyúr
Adatok rendben, de nagy csalodast okoztal igy rogton ebredes utan
Lelkifurdalas? 
-
VladimirR
nagyúr
-
djtoomi
addikt
minden tökéletesen rendben

[Szerkesztve] -
XaraX
addikt
Rendben minden,azt írja,hogy Hungary(debrecen).
Ott van invitel szerver? -
sgergi
veterán
Az adatok teljes mértékig rendben vannak.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ezt megmondta volna neked a ripe (Bovebben: [link]) is
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
jajj, igen, elfelejtettem mondani, hogy szinte mindenre azt mondja, hogy budapest (ez a resze igazabol az usa-ban levo ip-kre mukodik csak, azokra is mindossze 60%-os pontossaggal 25 merfoldes sugarral)
Shkiz0: tesztelesre, hogy megbizhatoak-e a kapott adatok
ezert is a figyelemfelkelto topic-cim, hogy minel tobben nezzenek be -
zeen
csendes tag
Nálam is rendbe minden.
-
nekem adatok rendben, de mire ez az egész?

-
VladimirR
nagyúr
...sajnos nincsenek
De ha már úgyis benéztél, kérlek vess egy pillantást az alábbi képre:![[kép] [kép]](http://cyla.homelinux.net/whoami/gotcha_tr.png)
Nem, nem kell megijedni, senki nem látja az IP-det, mindenki a saját adatait látja. Legalábbis remélhetőleg.
Épp ebben szeretném a segítségedet kérni, konkrétan, hogy ha valamelyik, a képen szereplő adatok közül hibás, pontatlan, akkor látogass el erre az oldalra: Bovebben: [link].
Itt kicsit bővebben láthatod az adatokat.
Pédául itt elvileg látszik, ha proxy mögött vagy, bár ez nagyban múlik azon is, hogy a proxy mit állít magáról, vagy mondjuk ha a böngésző, vagy az opreréciós rendszer neve előtt lévő ikonra viszed az egeret, akkor esetlegesen láthatsz némi plusz információt (amennyire tudom, csak Windows XP és Internet Explorer használatakor működik).
A kérésem tehát az lenne, hogy amennyiben nem stimmelnek az adatok, úgy bökj az oldalon található e-mail linkre, aminek segítségével egy hibajelentést küldhetsz. A hibajelentés első sorához kérlek ne nyúlj, abból fogom tudni, hogy mit írt ki neked az oldal.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ismert hibák:
-a 64 bit-es Windows XP Windows 2003 SP1-ként azonosítja magát - ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni
-a terület meghatározása egy olyan adatbázisból történik, amely az USA-n belül is csak 60%-os hatásfokkal működik (kishazánk pedig nem is szerepel a pontosságot feltüntető táblázatba) - sajnos ezzel sem tudok mit kezdeni.
UPDATE:
-opera identify as ... esetén is helyesen van felismerve
-fel kellene ismerni a legtöbb telefont, pda-t
Ha valaki hibát észlelne (ha csak annyit is, hogy nem jelenik meg a böngésző verziószáma), azt továbbra is arra kérem, hogy küldjön egy mail-t az oldalon található link segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként Operával nézve az oldal jól írja ki az OS típusát, szóval működik! Grat 
Csak a kép feletti szöveges részben írta jól az Opera Mini-t.![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070218/gotcha3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
és a kurva tarr
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ezért még számolunk...

...de valami meleg bundát azért adjál rájuk, nehogy megfázzanak itt nekem...