- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Kissé (nagyon) ó divatú, de masszívnak tűnik így képekről elsőre. Persze meg kéne nézni ... Bár kicsit gyanús, hoyg a lábazat felett javítva lett több helyen, de legalább nincs elhanyagolva.
Az biztos, hogy a veranda utólag lett beépítve, és került elé még egy sokkal kisebb veranda (ez a magyarázat arra, hogy az egyik folyosón bentről befelé nyíló ablakok is vannak).Gyümölcsfák : Ha valami vész nem jön, akkor a mai gyümölcsárak mellett nyaranta kb egy havi béredet még ki tudod árulni belőle ...
-
t72killer
titán
Ha statikus is úgy gondolja, hogy nem bontandó, akkor bruttó 10misi környékén érdemes lehet belefogni HA sk tudtok családilag tetőt cserélni (rem csak cserépcsere + pár helyen lécek), belső kulimunkájat csinálni (pl fürdőszoba szétverése-újrarakása), központi fűtést összerakni (mínusz gázgazán persze). Máskülönben a sok-sok tétel nem fog megállni 20-30misi alatt + könyörgés a szakiknak +alsóhangon egy év huzavona, míg el is készülnek - úgy viszont már nem éri meg, 50misiért egészen biztos van a hasonló falvakban kész+lakható ház. Jjam: a telek kicsi. Értem, hogy neketek elég, viszont az értékbe nagyon is számít: ekkora telken bármennyire kacsalábonforgósítja az ember a házat, a "gazdag vevő" kategóriát el lehet felejteni vele a későbbi újraértékesítésnél.
Érzésre itt az eladó még az álomvilágában él és nem érett meg az értelmes alkura, de legyen szerencsétek
-
Mennyire vagy biztos benne, hogy ez felújítandó, nem pedig bontandó? Külső képek kicsit ijesztőek nekem, pedig csak mobilon néztem meg. Élőben láttad már? Alapja van neki? Vizesedik? Tető milyen állapotban van? Falak mennyire vannak megmenve? Elég nekik egy új réteg szigetelés plusz vakolat, vagy repedeznek meg dőlnek mindenfelé?
Új hozzászólás Aktív témák
- HomeAssistant és SolarAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Li-Ion 18650 cellák, Samsung, LG, stb. Akku pakkok készítése!
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W