- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
phoenixke
tag
Valaki törölje a házigazda hozzászólását mert OFF lett nagyon, Launcserét meg mert túl olcsón vette meg a gts -emet :)) :)) :))
-
phoenixke
tag
Amit én láttam, az település szinten ment, és pontosan tudom kinek ment a különbség (rdi -nem nekem, és nemtom jól éreztem e az iróniát de fölösleges, hozzánemérto anyósom munkahelyérol van szó).
A nagy cégeknél viszont meg kell nézni, hogy mit biztosítanak a referenciák mellett. Én is egy ilyen nagynál dolgozom.. .
1.Biztos szervizháttér - ez nem csak azt jelenti amit egy kiscég bevállal, hogy ''megjaviccsuk ha baj van'', hanem az, hogy esetleg 8 órán belül megjavítjuk, 24 órán belül kicseréljük....
2.Biztos garancia - ezek a szerződések tartalmaznak olyan büntető kitételeket, hogy egy kiscég hamar tönkremenne - pl. ha egy komplett banki üzemeltetést vállaló info cégnek tönkremegy a hw/sw és az adott banknak 48 órából nem működött 4 óráig a rendszere akkor az mondjuk 2 milla$... amit nem fog egy kisker előteremteni.
Sajnos ez van. -
phoenixke
tag
Figye', én egyszer láttam egy ilyen gépet.. kb 500ra számlázták ki, ért monitorostol akko vagy 140et ... a többit azt becsorgatták kb. 2 zsebbe. El lehet felejteni, mert a ''legjobb szempontok szerint'' válogatnak. Azt nem értem, hogy minek akartak ide lobby törvényt???
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest