Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Andix
csendes tag
Most olvastam végig a topikot, és nagyon felhúztam magam egyeseken... Nem kéne istent játszani.. > Hát no comment, gondolom ha te vakulnál meg, kissé más lenne a véleményed erről.
A számításteljesítmény, meg architektúra: Hát szerintem ''záros határidőn belül'' elérjük a meglévő technika ''fizikai'' határait. Viszont már ezzel párhuzamosan - nem adok neki 15 évet, majd kiderül - és megjelenik az ''organikus'' processzor. Ez valószínűleg ''határ'' lesz, hiszen a teljesítmény többszörösére nőhet a mainak (akkorinak), ugrásszerűen, így ha valamikor szerintem akkor lehet szó tömeges architektúra váltásról is. Az meg, hogy nincs szüksége rá a usernek - már hogyne lenne. Egy ilyen rendszeren alapuló számítógép, túlzás nélkül akár a karórádban is lehet majd.
A XXI. század meg a genetikai revolúció százada lesz. A betegségek, fogyatékosságok legyőzhetők lesznek - illetve ki sem alakulnak. Már az is nagy riadalmat vált ki, hogy eldönthetjük fiút, vagy lányt szeretnék. Hát még az, hamár kb azt is tudni fogjuk milyen adottságai lesznek.. Ha valakit mozgat ez a téma, és gondolkodni is akar :), nézze meg a Gattaca című filmet. (Tulajdonképpen a faji diszkriminációt a genetikai diszkrimináció váltja fel.)
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest