Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Andix
csendes tag
Most olvastam végig a topikot, és nagyon felhúztam magam egyeseken... Nem kéne istent játszani.. > Hát no comment, gondolom ha te vakulnál meg, kissé más lenne a véleményed erről.
A számításteljesítmény, meg architektúra: Hát szerintem ''záros határidőn belül'' elérjük a meglévő technika ''fizikai'' határait. Viszont már ezzel párhuzamosan - nem adok neki 15 évet, majd kiderül - és megjelenik az ''organikus'' processzor. Ez valószínűleg ''határ'' lesz, hiszen a teljesítmény többszörösére nőhet a mainak (akkorinak), ugrásszerűen, így ha valamikor szerintem akkor lehet szó tömeges architektúra váltásról is. Az meg, hogy nincs szüksége rá a usernek - már hogyne lenne. Egy ilyen rendszeren alapuló számítógép, túlzás nélkül akár a karórádban is lehet majd.
A XXI. század meg a genetikai revolúció százada lesz. A betegségek, fogyatékosságok legyőzhetők lesznek - illetve ki sem alakulnak. Már az is nagy riadalmat vált ki, hogy eldönthetjük fiút, vagy lányt szeretnék. Hát még az, hamár kb azt is tudni fogjuk milyen adottságai lesznek.. Ha valakit mozgat ez a téma, és gondolkodni is akar :), nézze meg a Gattaca című filmet. (Tulajdonképpen a faji diszkriminációt a genetikai diszkrimináció váltja fel.)
Aktív témák
- Apple MacBook
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-book olvasók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest