Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Én is abban reménykedem. Amikor rendeltem akkor egy 32-es kártyával és egy plusz akksival rendeltem (pont az ilyen esetekre. Azt írta a mixeshop, hogy a dhl csak egy akkumulátort szállít a telefonhoz. (Attention Please
HL only accept One battery for One Phone,so second battery will ship by normal post.) Reménykedve várom, hogy megérkezzen valamikor, de semmi szállítási számot ahhoz nem kaptam. Mondjuk sok jóra nem számítok tőlük, mert előzetes egyeztetés ellenére egy héttel később adták fel a telefont is 
Azért is keresek valakit a környéken (BP III. kerület), hogy kipróbálhassuk és tudjak reklamálni minél hamarabb nekik a gari miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
HL only accept One battery for One Phone,so second battery will ship by normal post.) Reménykedve várom, hogy megérkezzen valamikor, de semmi szállítási számot ahhoz nem kaptam. Mondjuk sok jóra nem számítok tőlük, mert előzetes egyeztetés ellenére egy héttel később adták fel a telefont is