Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.
A vámot én sem úsztam meg.Tényleg annyi benne a ram, van egy rendszerpartíció lecsípve belőle 0.98 GB, és 12,79 a saját memória. Nekem egy 8 gigásom volt kéznél, azt csaptam bele pluszba. Kezeli ahogy azt kell.
Bő egy hét alatt teljesen megbízható, csak a gyenge akkuval kell számolni.
Megy a régi samum töltőjével is amúgy. -
ctibor
senior tag
1. Tudtommal egyelőre sehonnan nem tudod megrendelni vám (áfa) mentesen.
2. Jól tudod: a 16 GB RAM-ból kb. 13-at tudsz használni, emellett nekem egy 32 GB-s SD kártya van benne, igy most össz. kb. 38 GB szabad helyem van, pedig már sokmindent rátöltöttem (zenék, képek, stb.)
-
A megbízhatósággal kapcsolatosan szvsz még nem sok mindent tudna bárki is mondani, hiszen alig pár hete jelent meg. A vámfizetést már sokszor leírták, a legtöbb kínai webshop esetében meg tudod úszni, ha sima postán rendeled (a DHL és EMS azért probléma, mert az árat helyesen kell feltüntetni, így ott nincs susmus). Igen, a telefonban 16 giga flash tárhely van, ezt flash kártyával tovább lehet bővíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Tagadja az NVIDIA, hogy PC-gyártót vásárolna
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest