Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tepimartin

tag

válasz janek69 #6077 üzenetére

Annyira azért szerintem nem kell szomorkodnotok, nálam is mostanáig maradt. Nagy nehezen rootoltam (nem az ment nehezen, hogy egy zip-et installáljak cwm-ből hanem ameddig eljutottam odáig, hogy mivel kéne rootolni). Rootot követően mobil uncle tools fel ment. GPS ellenőrzés. Ha a wifi be van kapcsolva látja holdakat, de nem fixál. Próbáltam GPS fixel is, semmi. Hiába, tegnap egy órát hagytam szabad ég alatt a telót, plusz még többször 20-30 perceket, mindegyik pötty ugyanúgy piros maradt. Mellesleg KitKat-ban már nem lehet a tartózkodási helynél (Jellybean-ben helymeghatározás) finomhangolni úgy mint korábban, hanem 3 opcióból lehet választani: "Nagyon pontos" -> ezzel gondolom bekapcsolja az AGPS-t és letölti az EPO adatokat + felhasználja a gps kordinátáit is; "Energiatakarékos" -> Csak wifi és mobilhálózatok alapján határozza meg a helyet, "Csak a készüléken" -> csak GPS-t használja, sem EPO adatokat, sem A-GPS-t. Semelyikkel sem kapok pontos helyet. A beállítások megváltoztatása nekem azért nem jó, mert korábban is úgy talált jelet és tartotta azt nagyon fixen, hogy az Epo adatokat letöltettem vele Wifi-ről/mobilnetről majd a netet kikapcsoltam és szinte másodperceken belül fixált minimum 3-4 műholdra és azokat még táskában, meg a házban sem dobta el. Következő problémám a Gravitybox. Felraktam a KK-s gravitybox-ot. Úgy tűnik, hogy szépen fent van, mehetnek a beállítások. Csak, hogy ezeknek a beállításoknak nagyon csekély részét hajtja végre. A gyorsbeállítások csempéiből 12-őt az istenért sem lehet elvenni. Ez még nem is volna gond, de azoknak a sorrendjét is hiába módosítom gravityboxban, nem módosul. Viszont azt, hogy 4 csempe legyen egy sorban, azt simán megoldotta. Az állapotsáv színét, a zárképernyős beállításokat semmit sem végez el még újraindítással sem. Eddig néztem, ha ezek nem működnek akkor nekem már nem is igazán személyes a telefonom, hiszen én a gravityboxxal tudtam eddig mindig elérni, hogy minden úgy legyen a telón ahogy nekem a legtökéletesebb.. Szóval ennek a KitKatnak még ki kell forrnia magát rendesen, nekem ennyi gáz épp elég volt, hogy úgy döntsek maradok a korábbi rendszeremnél.

Viszont egy kis segítségre lenne szükségem. Az előző rendszert lementettem MTK Droid Tools-sal userdatával együtt. Ezt hogy tudom visszaállítani Flash Tools-al, hogy úgy kapcsoljam be, hogy mindenem megvan? Mert ha betöltöm a Droid Tools által készített scatter fájlt akkor a preloader és a secro üresen marad. Ide mit tallózzak be? Nincs preloader.bin fájlom, viszont van egy nodl_secro.bin a secro-hoz gondolom. Illetve az Android, cache, userdata részhez nem az img hanem a tar fájlokat tölti be. Ez normális? Hogy tudnám visszahozni a korábbi rendszerem MTK-s mentésből?

Köszi előre is!

• laci laci

addikt

válasz janek69 #6077 üzenetére

Én is így csináltam.De nekem vagy semmi,vagy az imeit nem fogadta el.Érintő gondom nem volt.kk :W

Új hozzászólás Aktív témák