- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
válasz
janek69 #6077 üzenetére
Annyira azért szerintem nem kell szomorkodnotok, nálam is mostanáig maradt. Nagy nehezen rootoltam (nem az ment nehezen, hogy egy zip-et installáljak cwm-ből hanem ameddig eljutottam odáig, hogy mivel kéne rootolni). Rootot követően mobil uncle tools fel ment. GPS ellenőrzés. Ha a wifi be van kapcsolva látja holdakat, de nem fixál. Próbáltam GPS fixel is, semmi. Hiába, tegnap egy órát hagytam szabad ég alatt a telót, plusz még többször 20-30 perceket, mindegyik pötty ugyanúgy piros maradt. Mellesleg KitKat-ban már nem lehet a tartózkodási helynél (Jellybean-ben helymeghatározás) finomhangolni úgy mint korábban, hanem 3 opcióból lehet választani: "Nagyon pontos" -> ezzel gondolom bekapcsolja az AGPS-t és letölti az EPO adatokat + felhasználja a gps kordinátáit is; "Energiatakarékos" -> Csak wifi és mobilhálózatok alapján határozza meg a helyet, "Csak a készüléken" -> csak GPS-t használja, sem EPO adatokat, sem A-GPS-t. Semelyikkel sem kapok pontos helyet. A beállítások megváltoztatása nekem azért nem jó, mert korábban is úgy talált jelet és tartotta azt nagyon fixen, hogy az Epo adatokat letöltettem vele Wifi-ről/mobilnetről majd a netet kikapcsoltam és szinte másodperceken belül fixált minimum 3-4 műholdra és azokat még táskában, meg a házban sem dobta el. Következő problémám a Gravitybox. Felraktam a KK-s gravitybox-ot. Úgy tűnik, hogy szépen fent van, mehetnek a beállítások. Csak, hogy ezeknek a beállításoknak nagyon csekély részét hajtja végre. A gyorsbeállítások csempéiből 12-őt az istenért sem lehet elvenni. Ez még nem is volna gond, de azoknak a sorrendjét is hiába módosítom gravityboxban, nem módosul. Viszont azt, hogy 4 csempe legyen egy sorban, azt simán megoldotta. Az állapotsáv színét, a zárképernyős beállításokat semmit sem végez el még újraindítással sem. Eddig néztem, ha ezek nem működnek akkor nekem már nem is igazán személyes a telefonom, hiszen én a gravityboxxal tudtam eddig mindig elérni, hogy minden úgy legyen a telón ahogy nekem a legtökéletesebb.. Szóval ennek a KitKatnak még ki kell forrnia magát rendesen, nekem ennyi gáz épp elég volt, hogy úgy döntsek maradok a korábbi rendszeremnél.
Viszont egy kis segítségre lenne szükségem. Az előző rendszert lementettem MTK Droid Tools-sal userdatával együtt. Ezt hogy tudom visszaállítani Flash Tools-al, hogy úgy kapcsoljam be, hogy mindenem megvan? Mert ha betöltöm a Droid Tools által készített scatter fájlt akkor a preloader és a secro üresen marad. Ide mit tallózzak be? Nincs preloader.bin fájlom, viszont van egy nodl_secro.bin a secro-hoz gondolom. Illetve az Android, cache, userdata részhez nem az img hanem a tar fájlokat tölti be. Ez normális? Hogy tudnám visszahozni a korábbi rendszerem MTK-s mentésből?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Időjárás topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Crypto Trade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- VR topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest