Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Azokat a fájlokat töröltem,mert ugye én az IMEI-re vonatkozó mappát nem osztottam meg és attól nem is félek,hogy az én IMEI-mmel indul valaki telója,viszont azon kezdtem el gondolkodni,hogy ha azokat az adatokat úgy generálja pl. az IMEI felhasználásával,akkor az másnak nem fog működni és ebből amit írsz ez igazolódni látszik is.Persze akkor meg azt kellene kitalálni,hogy hol generálja ezeket az adatokat.PL. a könyvtárat a factory_init.rc-ben hozza létre viszont több helyen is piszkálja még de konkrétumot nem nagyon találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Assetto Corsa Rally
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest