Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lavjaman007

csendes tag

válasz RVR400 #2865 üzenetére

Lehet páran megtépné(n)k most a futárt... :W Mindenesetre köszönöm az eddigieket. :R

• junkpod

nagyúr

válasz RVR400 #2865 üzenetére

egyszer minden jónak vége van, mindenesetre köszönöm az eddigi fáradozásodat:)

ROM: visszaraktam 108gpsfix romot,
    - persze csak 805 és telenor bug van, de levelek jönnek-mennek így is,
    - GPS TTFF igen kiváló volt, azonban nem hajlandó 18-20m-nél nagyobb pontosságot mutatni egyszerre 4-6 holdat fog 25-35 SNR-el műszerfalon, ha közvetlen a szélvédő nél és/vagy oldalablaknál tartom akkor már sokkal jobb mert 6-8 holdakkal játszik 30-42 SNR-ekkel és továbbra is "érzi" ha az újamat a GPS antenna fölé érintem (felugrik a jel egyből). Szóval tuti, hogy az antenna érzékenysége/nyeresége a visszatartó erő, ezt hardveresen kell majd tuningolni. Így nekem egyelőre ugrál navigáció közben és nem igazán használható.
    - Kijelző kezelés tökéletes, nyoma sincs az 101-es túlfényesítésnek, ghostnak és vibrálásnak, ez tuti szoftveres hiba. Sokkal szebb a képe még az 101 rendes állapotánál is.
    - BT tökéletes (101-nél az is gyenge volt
    - mobil térerő tökéletes, egyáltalán nem dobálja (101-RVR400 nagyon gyengén kezelte ezt, de ez lehetett a RIL-MODEM piszkálás eredménye is, hiszen csak a MODEM fájlokat cserélte RVR400)
    - playstore-gomb-bug is megszűnt
    - töltésjelzés 100%-ig felmegy

Ha sikerül valahogy érzékenyebbé tenni a GPS antennát, akkor ez egy mindennapi használatra tökéletes ROM.

szerk.
    Adam555, a nyomásérzékelő azmiaz?

Új hozzászólás Aktív témák