Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
KillHates
üzenetére
"lefotóztam 10-15x "zoommal" a szoba túloldalán lévő mosogatószeres flakont, és ahogy belenagyítottam a mosogatószer felíratból mczoga7dszcr lett, azaz tökéletesen olvasható volt a szöveg, mert az AI gondosan kicserélte a betűket -még a betűtípusra is ügyelve!- csak éppen nem tud magyarul és improvizált. "
Azért az komoly
Lehet, hogy én is elengedtem volna.
-
Ricardo
titán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Egyetértek. Az AI-t arra kellene használni mobil fotózásban, hogy javítsa a képet, nem arra hogy generáljon valamit rá ami nem is volt ott, vagy akár egy teljesen új képet.
-
Ricardo
titán
válasz
KillHates
üzenetére
Ez csak akkor megoldás ha célirányosan mész fotózni. A telefon nagy előnye, hogy szinte mindig ott van az embernél. és nem lesz olyan jó mint egy céleszköz, de mindig az a legjobb ami éppen nálad van. pont ezért is mindom hogy csiszolják, fejlesszék csak vastagon a mobil kamerákat.
Arról nem is beszélve, hogy ha véletlenül egy videót csinálnéál, az tuti jobb lesz mint amilyet ezzel a kályhacsővvel csinálnál. A céleszköz másik hátránya, amellett hogy tuti nincs ott amikor szükség lenne rá, hogy csak és kizárólag arra tudod használni amire kitalálták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest