- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
KillHates #53 üzenetére
"lefotóztam 10-15x "zoommal" a szoba túloldalán lévő mosogatószeres flakont, és ahogy belenagyítottam a mosogatószer felíratból mczoga7dszcr lett, azaz tökéletesen olvasható volt a szöveg, mert az AI gondosan kicserélte a betűket -még a betűtípusra is ügyelve!- csak éppen nem tud magyarul és improvizált. "
Azért az komoly
Lehet, hogy én is elengedtem volna.
-
Ricardo
titán
válasz
KillHates #22 üzenetére
Ez csak akkor megoldás ha célirányosan mész fotózni. A telefon nagy előnye, hogy szinte mindig ott van az embernél. és nem lesz olyan jó mint egy céleszköz, de mindig az a legjobb ami éppen nálad van. pont ezért is mindom hogy csiszolják, fejlesszék csak vastagon a mobil kamerákat.
Arról nem is beszélve, hogy ha véletlenül egy videót csinálnéál, az tuti jobb lesz mint amilyet ezzel a kályhacsővvel csinálnál. A céleszköz másik hátránya, amellett hogy tuti nincs ott amikor szükség lenne rá, hogy csak és kizárólag arra tudod használni amire kitalálták. -
bigmasterg
addikt
válasz
KillHates #22 üzenetére
Céleszköz persze hogy jobb, de nehezebb zsebrerakni.
Mondjuk az f4,5-6,3 limitálja hogy mikor és hol lehet jól használni.De hogy a cikkhez is hozzászóljak.
Az ezzel a baj, hogy rossz a kivitelezés és erősen hozzákölt a képhez.
Lehetne ezt valahogy úgy is, hogy AI mód esetén lőne több képet, mindegyik menne AI-nak és azokból gyúrna össze egy képet. A 2-3-4 képből meg ki tudná silabizálni, hogy mi az a részlet ami mindegyiken ott van és azokat megtartva dolgozna rá. -
-
niof
veterán
válasz
KillHates #22 üzenetére
Na igen. Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy a telefonba beépített fícsörök (nyilván a telefonálás képességének a kivételével) mind csak afféle pótszerek. Ha valakinek nincs igénye, kedve, pénze (a kívánt rész aláhúzandó) professzionális céleszközökre, akkor a telefon egy elfogadható (so-so) alternatíva. Mert alapjában véve minden más beépített funkció még csak nem is súrolja a profi cuccok képességeit. Tök mindegy, legyen az a zenék/videók lejátszása, GPS (jó, ez mondjuk sokat fejlődött az évek alatt), vagy épp a fotózás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Béta iOS-t használók topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest