Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Egy méglévő igo primo-n frissítettem pár térképet, csak a fájlokat cseréltem ki, és nem indul a program a GPS-n. Az eszközön rábökök a GPS gombra és semmit nem csinál. Konkrétan semmit, hibaüzenetet sem dob ki, nem fagy le, csak semmi nem történik. Mit kell esetleg utána állítani?
üdv
-
snowdog
veterán
válasz
Infinity70
üzenetére
Itt megtalálod a választ (Cellpeti!) [link]
Ennél többet most sem lehet mondani. -
Infinity70
tag
Sziasztok ! Telefonra tettem egy igo-t de minden indításnál elölről kezdi a beállítást. Mit lehetne ezzel kezdeni ?
-
gerner1
nagyúr
válasz
wihar123
üzenetére
Androidon tudsz útvonalat kezdeményezni hold nélkül, legalább is nálam samu, huawei telókon simán megoldható gps, és online elérés nélkül is.... Korábban nálam is járt iGO android olyan verzió, amely kikapcsolt gps -nél orosz területről indúlt volna, de volt olyan is, amely Bécsből .. Amint lett gps pozició, helyre került a térkép is ...
A többivel egyetértek. Egyenlőre kevés az infó. -
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Tündelili első posztja szerint, én egyértelműen WinCe kütyüre gyanakszom, mert Android esetében, ha nincs hold, útvonalat sem tud kezdeményezni.Nem kizárva a gps modul hibáját, Ha a kütyün lévő navigáció, nem tud pozicionálni, ekkor cselekszi az említett hibát, mivel nem tudja beazonosítani a port, baud értékeket.
Több lehetősége is adott, hogy megtudja:
- a készülék típusa segít a megállapításban
- egy segédprogram, pl. port-tool futtatása megmutatja
- a device részleg típus bejegyzése felélesztheti
- a sys-ben a gps részleg auto-ra állítása is megoldhatja
- a hárombetűs esetében a program megkeresi
- stb., stb.,..... -
gerner1
nagyúr
válasz
Rapture
üzenetére
Új Honda Jazz -ben is, pölö ilyen a fej egység, Andoid 4.0.4 fut rajta. Az igaz, hogy ezekenél megvan a trükk, hogy mondjuk "milyen nevü" -nek, kell lennie a file -nak, amellyel telepíthető (bármi) .... Ott is, többen gondolták már, hogy minek a ~200e -s felárat kifizetni a gyári naviért, amikor az alap kiépítésre is "egyszerűen, majd feltolom rá otthon, okosba" megoldás is jó lesz ... Szép számmal befutottak már ott is, de ezen kívül is akad még 4-5 másik gyártó, amelyek esetében is, valójában android-os a gyári fej....
Persze, lehet, hogy valójában nem gyári fejről van szó, hanem a gyári helyére építhető, külső megjelenésében azzal azonos utángyártottról, csak ez még nem derült ki... -
gerner1
nagyúr
válasz
Tündelili
üzenetére
Lehet, nincsen gps antenna. Mostanában több típust (járgány) lehet kapni, amelyekben a rádió helyén egy "tablet szerűség" van, de az első tulaj nem kért navit (és a navis verzió is, ugyan úgy néz ki..) . A fej egység ua, de antenna nincs a kocsiban. Szóval, akár ez is lehet.
Tedd fel ezt az app -ot, és nézd meg, hogy talál holdakat, vagy sem. Ebből kiderül(het) , hogy valamilyen, esetleges rendszer beállítás, vagy iGO konfigurációs hiba, vagy nincs hardwer probléma van ... -
gerner1
nagyúr
-
snowdog
veterán
-
Tündelili
újonc
Sziasztok! Bocsi, de nagyon "primitíven" tudok csak fogalmazni, mivel nagyon sötét vagyok ehhez. Beépített navigáció van az autónkban. igo. Keresésbe beállítom a célállomást, miután rányomok a kész gombra, valahova Oroszországba ugrik. Valaki esetleg tud segíteni? Holnap nagyon kellene a navigáció.

-
wihar123
aktív tag
válasz
gerner1
üzenetére
Sziasztok!
Ezzel én is egyet értek.
Én a legjobban azt a WinCe Primo 2.0 szeretem, amely egyaránt jó "normál" navigációnak, fuvarozásra és akár kirándulásra is (megfelelő mobil akksival). Fő jellemzője, hogy kevés energiafelvétel mellet, kitartóan teszi a dolgát. Kompatibilis skin beiktatásával csodákra is "képes"...
-
pkollar
tag
Udv.
Mi a jelenlegi legrisebb IGO primo és honnan lehet letölteni. -
zsiga68
őstag
válasz
istvan20806
üzenetére
Ha van megfelelő tts fájlod akkor Google felolvasómotorral is működhet.A többit pedig megírták...
-
gerner1
nagyúr
válasz
istvan20806
üzenetére
TTS hangmotort kell telepíteni a készülékre (külön). Ez független az iGO -tól. iGO felhasználók, többnyire a VocalizerEx -t (régebben Nuance volt a neve .. ) kedvelik, mert android v4.4 -ig ennek a kiejtése a legjobb.
Telepítés után, a Beállítások -ban meg kell keresni a szövegfelolvasó -t, és ott ki kell választani a Vocalizer hangmotort, majd a fogaskerék, és esetleg finombeállításokat elvégezni. Amikor minden rendben, akkor a példa meghalgatása -t választva, jól hallhatóan felolvas számokat. Amíg ezt nem hallani, addig valami nem jó. Ezek után, az iGO -ban a TTS hangot kiválasztva, már működni fog.
Letöltés, stb, nem segíthetünk, mert az ütközik a warez szabályokba, de ott van google ... - találsz lehetőséget . -
gerner1
nagyúr
válasz
istvan20806
üzenetére
Tmc csak online eléréssel működik. TTS -hez, kell tts hangmotor, pl. VocalizerEx (Nuance), és utána már használható lesz az iGO -ban is ...
-
istvan20806
csendes tag
sziasztok szeretnek erdeklodni androidos wayteq 995 on hogytudnam megszolaltatnia tts hngot rajta van a primon de ha bealitom vagy leall vagy nem valt oda es a tmct tudnam e hasznalni rajta a valaszokat elore is koszonom Tisztelettel Istvan.
-
-
Totta92
tag
válasz
balazs1011
üzenetére
Huawei T1 8" Android KitKat van rajta.
(#19562) Kipróbálom!
-
Totta92
tag
Sziasztok!
Android tableten használok iGO Primot. A bajom az, hogy minden beállítást megjegyez amit megcsinálok, kivéve azt, hogy a térképen milyen hasznos helyeket jelenítsen meg.
Beállítom a kamionos pihenőket, a megfelelő benzinkutakat, a saját "kedvenc" helyeimet ezek a fontosak számomra. Kilépek, majd vissza kapcsolom, és elfelejti.
-
zsiga68
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Szia.
Ez nem megoldható. -
frankdelgado
őstag
Hello!
Igo Szülinapp van telepítve a Lenovo p70 emre, ahhoz tudok valahonnan plusz hangokat beszerezni (fekete pákó, meg ilyenek) ? Hogyan kell ezeket felrakni?
-
juhlaci
tag
válasz
steffe8101
üzenetére
Az érintőképernyőt ha nézed tele van különféle ikonokkal. Lapozz, a következő oldalra mint az okostelefonnál biztos kell lenni rajta
-
juhlaci
tag
válasz
steffe8101
üzenetére
Te a GPS gombra nyomsz nem a NAVI beállítás gombra. Keresd a NAVI ikontahol a belső memória és az SD kártyát tudod választani

-
-
juhlaci
tag
válasz
steffe8101
üzenetére
Véleményem szerint, akkor először a A NAVI ikont meg kell nyitnod és ott kell választani az SD kártyát egészen a kék IGO kérdőjelig arra bökni és utána a mentés ikonnal tudod rögzíteni. Egyébként nem tudom, hogy miért kellenek neked az oroszok, norvég, finn, svéd? a számítógépen jobban elférnének
-
wihar123
aktív tag
válasz
steffe8101
üzenetére
Sziasztok!
A készülék eredeti kialakítását békén hagyva készítesz belőle, róla egy klónt a kártyára, RESET-el indítva a megszokott módon tudod indítani kezelni. -
steffe8101
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy navon 670es gps.Szeretném felrakni rá a teljes europa térképet,de csak sd kártyára fér fel...hogy tudom megoldani hogy onnan töltse be a térképfájlokat??
Esetleg megoldható az is hogy az egész navigációs progit az sd kártyáról töltse be??Köszönöm!
-
simos
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hogy tudnék térképet (térképeket) frissíteni egy autós navigációban?
Tipus : Alpine ine-w970bt
Szoftver : Igo Primo2
Sajnos nagyon elavult már a térkép : 2012.Q4Előre is Köszönöm a segítséget!
-
Titio
csendes tag
Sziasztok van egy miop560 navi amit leszedett az apósom a polcról le kellene frissítenem az igo8 mert 2009 térkép rányomok a frissítésre és kiírja:error loading file:i18n/naviextras.hhtml
van esetleg másik frissítési módszer ami után működni fog ??előre is köszönöm a válaszokat boldog karit mindenkinek -
mateo321
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Navon gps-t a media marktban, de miután elindítom az igo primo-t csak domborzati térképet látok, utakat és egyebeket nem. Ha a névjegyben nézem a térképeket, a basemap kivételével mindegyik alá oda van írva, hogy "Nem aktív tartalom". Mi lehet a gond?
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
az IGo szülinapp-ot nem tudom elindítani az új telefonon. Annak idején lementettem, most felmásoltam az új telefonra, feltelepítettem, de indítást követően a következő hibaüzenettel kilép: "Global cfg not found".
Köszi!
-
zeg74
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
brsdnl92
tag
Sziasztok!
Miért van, az, hogy az Igo Primo elfelejti a mentett beállításokat, és poi-kat? Minden készülék bekapcsoláskor be kell álítani pl. a járművet is. Köszi.
-
attiati
veterán
Majusban letoltottem a szulinapi akcio kereteben ingyen az IGO-t.
Most vettem uj telefont es ugyanazzal a gmail accounttal toltottem le a Play-bol, de nincsenek benne terkepek.
Most akkor sikerult atvinnem a licenszt es teljes erteku a programom?
Hogyan tudok hozza ingyen terkepeket tolteni?
-
ung.mario
tag
Sziasztok. Be tudná nekem linkelni valaki a székely (Isti) navigációs hangot? Előre is köszönöm!

-
wihar123
aktív tag
válasz
xigris
üzenetére
Sziasztok!
"...gyári karival..." ez a tény arra késztet, hogy figyelmeztesselek,-sokat olvasni arról, hogy leformázták a gyári karit és többé már nem indult el a navi. Te légy figyelmesebb, eszedbe ne jusson ez a radikális beavatkozás! Olvasni olyat is, hogy a gyári frissítés során is meghibásodhat..., ezért jót teszel magadnak, ha készítesz egy Full Backup-ot az eredeti cuccról és archiválod.
-
xigris
őstag
Sziasztok! Van nálam egy navon n360 navi gyári karival s igo8 van rajta. Hogy tudnám megoldani a frissítést?
-
wihar123
aktív tag
-
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne felétek hogy valakinek nincsenek véletlenül 3d kamion skinjei? Nagyon hálás lennék

-
xigris
őstag
Sziasztok! Egy kamionos ismerősöm folyamatosan nyaggat valami industriallal,hogy jó lenne ha rajta lenne a francia térképen.
Egyáltalán mi az? Mit keressek vagy megoldható valahogy?
-
papsoka
aktív tag
GjAk_v2.3_AriNe-5 skint használok. Hozzáértőtől kérdezném, hogy a trafipaxok, vasútak stb. jelzésénél a folyamatos pittyegés helyett csak egy pittyegést mi módon lehet beállítani? Cseréltem hangot, de csak ezzel müxik. Idegesítő, mert amíg pittyeg addig nem szól a zene, vagy rádió. A Dimkánál be lehet állítani, de itt nem találom a megoldást!
-
kismokesz
tag
hello magyar hangok kellenének az igo-z.
-
wihar123
aktív tag
válasz
drotifuti
üzenetére
Szia!
Végigolvastam a navonos gyötrődésed és roppant mód sajnálom, hogy nem akadtál a megoldásra, pedig a gugli kapásból kipakolta...
Az egyik, hogy az N250_boot csomag tartalma SD-ről indítva a drivert is helyrehozza, természetesen ennek alapfeltétele, hogy a készülék minderre fogadóképes legyen.
A másik az egyszerűség jegyében SD-ről, egy script segítségével kell meghívni az exploret, ezt követően a WinCe szabadon munkálható. Lehet még egy TC (TotalCommander) -vel is okosítani a feladatot. Ennek is alapfeltétele, hogy a Windows mappa tartalmazza a hibátlan explorer fájlt.
Ha "csak" a TFAT cumót törölted, a fenti módszereknek működnie kell!Megjegyzés: az utolsó mondatod vége tartalmazza a helyes elgondolást.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

NEM adhatod fel!!!!!

(Előtte azért kell egy kis wifi kapcsolat)