Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
No, a Clevo még nincs meg, de megtapogattam egy eNote-ot. Nem is rossz (bár a Clevo marad). Ha nem lenne szempont a tvout, biztos, hogy rádumálnám a barátnőmet. Illetve ha nekem kelleni fog egy noti, majdnem biztos, hogy egy ilyenbe ruházok be. Sajnos a tft minőségét nem volt alkalmam megtapasztalni (ki volt kapcsolva), de minden egyéb (külsőleg) nagyon korrektnek tűnik. És nagyon kicsi és könnyű!
-
Adrian Mole
senior tag
269.000 Ft + Áfa az alapmodell, igaz, nincs benne operációs rendszer (hivatalos árlista alapján).
A 324.000 + Áfásban már DVD író is van, igaz, abban sincs oprendszer.
Viszont magyar a billentyűzet.
Az alap nekem (nőmnek) pont jó lenne. Szóval ha szerinted oké, rohanok is rendelni :DD -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Konkrétan CLEVO M360C-re gondoltam.
-
Adrian Mole
senior tag
Kérdés: Clevo notik nagyon vacak minőségűek? Némelyik ára meglepően alacsony.
-
Adrian Mole
senior tag
És esetleg konkrét típust tudnál ajánlani (akár használtak közül)? Pofátlan vagyok, tudom. Igények:
- napi munkához használható kijelző
- nem túl nagy súly
- nem túlságosan melegedős és hangos processzor
- optikai meghajtó (DVD/CDRW combo) és tv kimenet a házimozizáshoz, de ez utóbbiak nem alapfeltételek
- narancssárga borítás (hogy menjen a nő telefonjához... na jó, csak vicceltem :DDD )
ECS-ben én sem gondolkozom, mert az nem 1,3, hanem 2,7 kg. És az ára is húzósabb (igaz, van benne optikai meghajtó). -
Adrian Mole
senior tag
Na, akkor átjövök ide.
Tehát a kérdésem akkor az, hogy van-e tv kimenet, vagy csak d-sub a C3-as okon?
Ja, meg hogy magyar-e a billentyűje?
Kicsit fázok a használt notebooktól, inkább legyen új.
Aktív témák
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi