- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
-
I_Am
veterán
-
matul
csendes tag
válasz
gege71.hu #17 üzenetére
Köszi az infot!
szoval akkor ha veszek egy pl.:2.4/512/800ast
akkor az 533on fog az SA7ben menni, igaz lassabban, aztán ha meglesz a keret csere alaplap..bele proc és akkor megy majd rendesen?
(ettől a procnak nem lehet baja remelem)
Memót most cseréltem 2x256/400-ra azok mennek.
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
SA7 Support for Intel Pentium 4 Socket 478 processors with 400/533MHz (133MHz QDR)CPU Front Side Bus.
na most a tied max 533-as procit visz el. nem tudom felismeri e a 800-as HT-s northwoodokat, de kicsi az esélye.
Ha elvisz egy 800-ast is esetleg a lapod akkor azt csak 533-on fogja járatni, tehát jóval annak névleges órajele alatt, de ha 2-3 hónapot kibjrsz így akkor jöhet később alá az ic7.
De szvsz inkább egyszerre cseréld a lap-proci-memó kombót.
Tehát gyűjtsd a lóvét előbb szerintem :D
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
400MHz-es procikkal megy, 1.75V-ot tud adni.....kell még több?
-
matul
csendes tag
Na mer az a problema h anyagi okokbol nem megy a lap es proc csereje egyszerre. (most van Abit SA7, 1.7cel, 2x256/400)
csak azt nem tudom h előbb mit kéne cserélni? ebben a lapban (SA7) milyen nagyobb proc megy ami majd a IC7ben is menni fog? -
gege71.hu
addikt
ez a hivatalos oldalról van:
Supports Intel Pentium 4 Socket 478 processors(Prescott and Northwood) with 800/533/400 MHz FSB
Supports Intel Hyper-Threading Technology -
I_Am
veterán
Szerintem meg megy.
-
Jano
senior tag
Nagy valószínűséggel nem.
-
matul
csendes tag
Hi!
Meg tudná nekem mondani valaki hogy az Abit IC7-es lapban megy a cel1.7(Willamette) proc???
Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!