- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
válasz
Ron Swanson #114348 üzenetére
A kijelzőre tippet nem tudok, de 65 rugóért elég jó vétel volt.
-
lypen99
aktív tag
Vettem/értettem!
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok tudom van Hardverapro, de ott nem találok amire szükségem volna.
Valakinek nincs elfekvőbe egy T400-s hűtője?
Persze nem ingyen, csak van itthon egy fan hibás T400 és a gyerekeknek csak jó lenne tanulásra.Törölhető ha szabályt szeg a hsz-m!
-
lypen99
aktív tag
válasz
FoxiestFox #107480 üzenetére
A lényeg működik, öröm és bodottsag.
Azért elfogadnam azt a szörnyeteget. ;)
-
lypen99
aktív tag
válasz
FoxiestFox #107472 üzenetére
Azért nem semmi modding az azért aláírható.
Így mindennap useban érzed az előnyét?
Azért ha 90 fok a "teteje" akkor még szerintem elég jó. :))Azért elkellene már valami mindennapi használatban lévő noti, normális hűtéssel és normális üzemidővel.
Apropó a proci mennyire eszi az akksit?
-
lypen99
aktív tag
válasz
Pyttawrx #106618 üzenetére
Az stimm vidit is nézek most is, csak hát nehéz úgy szétszedni valamit ha a csavar konkrétan bele van barmolva...
Nem tudom hol vették, én is úgy kaptam azt mondták jó amikor láttam akkor is FAN erroros volt.
Most itt megnéztem, kapott egy kis porszívást is, de most konkrétan a ventit veszem (venném ki) csak hát van annyi gond, hogy a csavart bele barmolta akiktől vették. (Szakbarbár..)
-
lypen99
aktív tag
Üdv, helló urak.
Kérdésem lenne.
Adott egy T400-s ami valszeg Fan hibás lesz. (Mindent próbáltam, ami lehet de only FAN errort ír ki, pedig kapcsolásnál felpörög aztán leáll az egész gép és ki írja, hogy FAN error majd lekapcsol.)
Nincs e valakinek elfekvőben egy db vagy el e tudná e későbbre tenni?
Igen tudom, ott van a Hardverapró, de ott mire találok az is idő, így bátorkodtam feltenni a kérdést ide, ha persze maradhat.
Válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek.
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy T400-s Fan Errorral.
Levettem a billt és azt láttam, hogy felpörög is meg nem is.Pörgettem ujjal elindult, de a hibát továbbra is kiírja.
Vehetek új ventit? Jó lenne költség mentesen megúszni, de félek csak ki kell cseréljem.
Vagy ötletek mi baja lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest