Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcdtv
tag
Azt még nem próbáltam igen hogy a belső akkut is leválasztom, és elvégzem a többi műveletet szépen sorban.
-
lcdtv
tag
válasz
vicze
üzenetére
Igen. Friss Bios. Windows 2 hetes. (direkt ez miatt telepítettem újra) Azt nem tudom hogy szoftveres vagy hardveres a hiba. Elvileg garis még. Ezt találtam de neki megoldódótt
-
lcdtv
tag
Sziasztok! T470 notebook. Dupla akku, egyszer csak hogy mitől nem tudom annyit látok hogy mindig hálózati töltőn van akkor is ha kihúzom a kábelt. (Windows akku ikon csak annyit mutat hogy töltés alatt, tehát nem írja ki hogy ennyi meg annyi idő van ) Ami feltűnt hogy a kettes tehát a külső akku tölti a kicsit ezt látom is mert mindig 100%-on van. ( ha lemegy a százalék akkor látom az ikonnál hogy tölt és tölt) A tápcsatinál lévő led ilyenkor piros mint ha töltene. Kiveszem az akkut ekkor megszűnik a töltés a led zöld lesz. Ami még érdekes hogy valamikor ha töltőn is van nem tölt hálózatról hanem a külső akkuról megy a töltés. Olyan mintha azt látná külső hálózati töltőnek. Megoldás ideiglenesen az hogy windows eszközkezelő Telep majd ott a 2db Microsoft ACPI letöröl, aztán kikapcsol. Majd akku kivesz Biosban a belső akku letilt. Szerintetek ez mitől van mert már kezd idegesíteni. Lehet akku elektronika hiba?
-
lcdtv
tag
Sziasztok. Megnézné nekem valaki hogy akku módban hogyan merülnek az akkumulátorok. Nálam olyat csinál hogy az egyik merül akkor a másik rátölt és a windows ikon is jelzi hogy tölt illetve a csatlakozó mellett van egy led az is pirosba megy át. Ha csinálok egy battery reset-et akkor jónak látom ergo merül szépen az akku és nem látszik a töltés ikonka sem. Mi lehet? T470 a gépezet.
-
lcdtv
tag
Sziasztok! T470 készülékem van ami mostanában olyat csinál, ha nincsen hálózati töltőn akkor is azt mutatja hogy tölt (windows) és oldalt a töltő dugasznál lévő kicsi led is pirosan világít. Fórumokba azt írták hogy akku kivesz majd a belső akku letilt majd külső adapter visszadug. Ezután valameddig jól működik. Ezt már 3x megcsináltam de mindig visszatér a "hiba". Ötletek
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Memóriakártya topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi