Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Na srácok, újra aktuális lenne végre az x200s.
Ő mennyire érné meg? Szempontok még mindig ugye a HD videózás, hosszú akksi idő, cserélném a kijelzőjét affs-re, menne bele még 2 giga RAM és egy intel ssd. Ilyen szempontból ez mennyire lenne jó?
-
plus44
veterán
válasz
franc0
üzenetére
Nem az a lényeg, hogy kipörgeti-e végig (nyilván egyik sem teszi), hanem, elvégzi, amiért beleteszed a gépedbe. A gyorsulás miatt rakod bele, azt meg meg fogod érezni egy HDD után, és csak 2 esetben számolgatja az ember, hogy ha lenne egy i7-es procim, akkor lehet hogy 3 másodperccel gyorsabban bootolna be a gépem: 1: hülye, 2: tesztelő.
Na most ez alapján, nem érdekel, hogy i7-tel, gyorsabban jönne be a win7, mert hdd-ről ssd-re váltásnál sokkal gyorsabban megy minden, nekem ez a lényeg és legalább 8-10 óráig elfut a gépem. Szerintem ez bőven elég annak, aki mindennapi használatra veszi a gépet, és nem techgeek.
-
plus44
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Nekem office munkára, HD filmezéshez és netezéshez kell, úgyhogy szerintem tuti befutó lesz. Kap egy 9 cellás akksit, egy AFFS kijelzőt és egy SSD-t, aztán kész a közel tökéletes gép.

-
plus44
veterán
Nekem pont erre kellene. Egy masszív, ízig vérig Thinkpad gép, maximum 13"-os (azt nem tudod, hogy IPS panellel lehet kérni már thinkpadeket, lehet ebbe is rakni?) SSD-s gép, jó üzemidővel. Láttam, hogy az optikai drive kipattintható és helyére akksi rakható. Ez ilyen árkategóriában is játszik? Amúgy láttam, hogy nincs tapipad, hát ettől kicsit berezeltem...
-
-
plus44
veterán
A mostani gépem helyett keresnék valami masszív kis szerkezetet. Sosem volt Thinkpad-em, de bepróbálkoznék vele. Mit tudtok ajánlani? Főbb szempontok: csodaszép kijelző, HD videózás. Játékra nem feltétlenül kell, lényeg hogy pöpec legyen a kijelzője és hd videókat bírja rendesen, e mellett nem árt ha sokáig megy akkuról. Olyan 130k-ig tudtok valamit? (használt simán lehet, hogy az esetlegesen erősebb/drágább gépek is esélyesek legyenek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rákérdezek inkább mindenre tőlük, az a biztos.