Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valóban, T2600, eltévesztettem.
Titakukac, természetesen nem idleben néztem, winrar van kéznél, de az is csak ~1000Mhz-en futott.
Eddig nem tűnt fel, h más gépek nem engednék az akksi nélküli frissítést; asztali gépeknél se szokás a szünetmentes táp kötelező megléte a BIOS frissítésénél.
Aki meg félreflashel, az meg... inkább nem reagálok rá, többnyire gondolom user error; bár van olyan gyártó is, amelyiknél előfordul, h kitesz az oldalára nem az adott géphez tartozó BIOS-t. :/De jelen esetben ez az óvatosság most kifejezetten hátráltatja a probléma megoldásának előbbre vitelét.
Ha friss lenne a BIOS, akkor egy lehetőséggel kevesebb lenne a "miért nem megy max órajelen"-re adható válaszok köre. Talán meg is oldódott volna már az egész.1.02-es a BIOS egyébként.
Lenovo power managment nincs fent, nem akar települni, hibát ír. (sóhaj).
Megkérdem az akksit, aztán ha nincs, nem tudom mi lesz.
szerk:
Most nézem a képernyőmentésen látszik a telepítés ideje.
(Lassan egy éve lesz.) Úgy tűnik az akksi megvan/megvolt hozzá. -
Üdv!
R60e
BIOS-t frissítenék, de akksi nélkül nem lehet?
Agyf×szt kapok az ilyentől.
Nincs akkumulátor a gépben. Így hozták.
Oké, felugrik, h ne szakadjon meg a tápellátás, stb bla-bla-bla kis figyelmeztető ablak, de hogy nem is engedi frissíteni ha nincs akkumulátor a gépben..Egyébként az a baj a géppel, h T2400-as processzort van benne, amit fel is ismert, kiírta, h 2.17GHz, de most meg csak CPU-Z-ben ahogy nézem, a legkisebb szorzóval (6) megy a processzor ~1000MHz-en.
Ennek a gépnek pedig gond nélkül kellene kezelnie a procit, nem?A processzort nem most cseréltem ki, már régebben, és nem emlékszem, h akkoriban mekkora szorzóval ment a processzor, csak arra, h az FSB-t néztem meg CPU-Z-ben, h megy-e 667-es FSB, és az rendben is volt, de a szorzót, ill. órajelet akkoriban nem néztem.
Most más miatt került a gép hozzám, és csak rutinból ránéztem a processzorra, és feltűnt, h csak 6-os szorzóval megy.
Energia-gazdálkodást néztem, ott semmi sincs elállítva.
Ezért néztem meg tuljadonképpen mikori BIOS van rajt, és elég régi, ahogy meg átnéztem a Lenovo oldalán a BIOS change logokat, lehet, h túl régi a BIOS, és ezért megy csak alap szorzóval?Vagy az a baj, h csak XP-vel menne?
Jártam már más régebbi chipsetes géppel így, h win7 csak alap szorzóval kezelt más processzort, de ezt most nem értem, vannak win7 driverek is a géphez, meg win7 támogatás, akkor most mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest