Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Tim82
félisten
Sajnos nem tudom megmondani, hogy megoldja-e. Mindenesetre az eBay-es modul egy fokkal jobb a T420-adban lévő modulnál (értsd: tud BT 4.0-t, míg a meglévő modul BT 3.0-t ismer), ugyanis ez a T430, X230 (tehát a következő generáció) gyári modulja.
A T61-ed kijelzőkeretét talán 3 csavar tartja - ha emlékezetem nem csal -, a csavarfejeket kerek, fekete matricák fedik, melyek pótolhatóak, ha sérülnének. A linkelt útmutatók alapján, kellő óvatossággal eljárva szerintem sérülés nélkül le tudod egyébként venni.
Ha budapesti vagy, azt hiszem, rendelkezésedre tudok bocsátani ugyanolyan BT modult, mint ami a T61-edben is van, legalább egy hosszabb teszt erejéig a T420-adba.
-
Tim82
félisten
Néztem ebay-n ilyen beépíthető Bluetooth-t, ez vajon gyári alkatrész? [link]
Ez elvileg jó bele? A régi helyére illeszkedne? Azt írja a kompatibilitási listánál, a T61-gyel is kompatibilis. A logika szerint akkor a T61-ben már meglévő Bluetooth átszerelhető lenne a T420-amba? Levettem a palmrestet és a billentyűzetet a T61-en (azon ez fél perces művelet), de nem láttam így kinéző kártyát ott.Igen, illeszkedne.
T61-en nem a billentyűzet és palmrest alatt találod, hanem a kijelzőkeret alatt.
15,4" wide T61 esetében annak HMM-jének saját oldalszámozása szerinti 113. oldalon - ez is pdf.
-
-
fungi
aktív tag
Esetleg, ha a billentyűzetmechanikák egyeznek /Chicony ugyanaz mindkettőre, többit nem tudom, nem volt más mechanikás T420-x220-am/ - akkor opció lehet a T61 billentyűit egyesével átpakolni a T420-ra. Többiről, Alps-NMB, - ezek lehetnek még T61-nél/ passz, és persze egyezniük kell..../
-
Tim82
félisten
A T61-ből kiszedett billentyűzet csatlakozója rámegy a T420 alaplapjára, be is lehet vele kapcsolni, majdnem mindent lehet vele csinálni (talán valamelyik billentyűkombináció nem megy az eltérő firmware miatt), de fizikailag nem fogod tudni beletenni a(z ugyan csak kicsit, de) eltérő méretek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest