Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
azbest #93845 üzenetére
köszönöm a segítséget. újratelepítettem a win10-et, és magától felrakta a synaptics drivert. sístem update meg felrakta a szükségeseket. Úgyhogy ennyi, működik rendesen. szerintem az lehetett a baj, hogy én pluszban felraktam a synaptics drivert a lenovo oldaláról és összegubancolódott valami. bár azt sem tegnap raktam fel. na mindegy, a lényeg, hogy most működik.
-
válasz
azbest #93845 üzenetére
Csak tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, ha valaki oldott már meg ilyet, az simán rávághatja, hogy mi volt nála a baja (én pl. ezért szoktam megírni a sikerültebb javításokat személyesbe, vagy a címlapra).
Alaplap sérült : persze, az érdekelt volna, hogy merre érdemes elindulni az alaplapon, sok esetben javíthatóak az ilyenek
Közben mondjuk eladtam, nem gondoltam, hogy ilyen hamar elmegyA tápcsatlakozó volt sérült, de azt megoldottam, semmi baja. T410 kapcsrajz könnyen található, de ahogy néztem, semminek nem kéne, hogy baja legyen - van egy i2c busz az akku felé, ha az rossz, akkor nyilván nem látja, de nem találtam rajta semmit, ami rossz lenne. Az akkuról is megvan a tápja.
A FRU és a töltőlimitet köszi
Ez máskor még jól jöhet (meg mondjuk logikus is). Mondjuk két akkuval néztem, az egyik a saját gépemből van, de azzal sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest