Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
A város országon belül és az ország az sajnos tud betenni dolgokat. Volt, hogy rendeltem én a boltból és a kinti haverom. Nem gyengén más lett a hang amikor én kértem újra számlát SN-el és amikor ő.
Egy kicsit konkretizáljuk a kérdést! Most talán nem kell ennyire rébuszokban beszélni, egy külföldi tapasztalatról van szó. Azon kívül, hogy a konkrét bolt neve nem is érdekel, fontos lehet:
- AMelyik országról van szó? Külföld és külföld között azért van különbség, nem egyforma az egyes országok üzleti kultúrája.
- Van-e az adott boltnak a Luxnote-hoz hasonló online reputációja (eBay, TrustedShops.eu)?
- Mi az az SN?
Ha tényleg csak ezen múlik, meg tudom rendelni a németországi barát/rokon címére is, legfeljebb egy kicsit később kapom meg.Ha baja lesz a gépnek akkor pedig kalapom megeszem ha egy boltnak belefér ezekre a futár bevallalása. Elég gyorsan elfogyna a profit akkor.
Az is egy reális opció lehet, hogy kifelé én fizetem, visszafelé ők. Ez egy vállalható pluszköltség egy esetleges meghibásodás esetén, ha amúgy minden más érv az adott bolt mellett szól. Európa nem külföld. Gondolj bele, Amerika sokkal nagyobb, ha egy másik államba kell küldeni valamit, kb. ugyanannyi a postaköltség, mint egy másik európai országba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest