- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Lehet igazad van. Viszont én a saját tapasztalataimat írtam le. Van nem 1-2 gép, aminél hagyhatod ott reggelig, vagy használhatod napokig, még sem lesz jó önmagától az update (ismerőseim közt is vannak akiknél nem javult meg). Te mást tapasztaltál, elhiszem amit írsz, de attól még nálam ugyanúgy fent állt a probléma, te is fogadd el hogy márpedig van ilyen. Viszont, most már tudom mivel lehet a rohadt sok várakozást, bosszúságot kikerülni, ezt szándékoztam megosztani másokkal akik hasonló cipőben járnak/jártak. Én pl. nagyon hálás lettem volna ha van egy leírás, ami valódi megoldás, mikor elsőnek szembesültem a problémával, de sokat keresgettem és mindenhol csak hasonló reakciókat kaptak az emberek amiket te is írtál, megoldást nem. Aztán később került bele a win7 topic összefoglalójába. De nézd meg, azóta is sokan jelzik a problémát, tehát folyamatos előjön sok embernél.
Nem belemagyarázni akarom, de gyanús a dolog. Olvastam hogy annó volt egy nagyon hasonló eset a wcault-al XP-nél (lehet nem pontosan írtam a nevét az exe-nek). + Gondoljunk abban bele, a microsoftnak van egy kitűzött dátuma miszerint, ha jól tudom, 1 milliárd gépen/eszközön kell akkora win10-nek lennie, és nem állnak valami jól, kb. 200 millió körül. Volt mostanában cikk róla. Az ő érdekük az hogy elérjék a céljukat. Nem hiszem hogy annyira meglepő lenne ha kiderülne, hogy szándákosan okozzák a win7-nél ezt a gondot, hogy a felhasználó megunja, és váltson fölfelé. No de ebbe nem menjünk jobban bele, mert biztosat egyikünk sem fog tudni mondani, én csak a véleményemet írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- War Thunder - MMO Combat Game
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest