Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carmageddon 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
metal01
üzenetére
Sokat hallottam csak úgy hirtelen huss, elpusztulni. Sanyo-nál meg látom, mitől pusztulhat sokaknál, ki tudom védeni.
(Nem töltöm 100%-ig.)
Amúgy ha nem használod sokat akkuról, akkor kár aggódni miatta.
Feleslegesen költenéd csak a pénzt szerintem.(#84605) metal01: Jó tudni, hogy érezhető azért a difi. Nekem gyből az i7 volt benne, ezzel dobta ki a szerencse.
Mondjuk a +1MB cache azért sokszor jöhet jól. Nálam is felmászik amúgy könnyen 80 fokra ha joban megterhelem. Videókódolásnál pl. levettem mindig 2400Mhz-re, ott majdnem 10 fokot nyertem, és halkabb működést. Turbo jó dolog, de úgy tényleg nagyon meleg. Mikor játszottam vele StarCraft2-t turbo-val, IGP-vel, volt, hogy 97 fokig felment, de a 90 stabilan megvolt, mégis órákig ment hiba nélkül. Szval azért bírja, bár nekem se tetszenek az ilyen hőfokok. 
(#84607) metal01:Itt is van többféle hűtő, elvileg a két vékonyabb hőcsöves az icipicit erősebb, mint az egybe vastag csöves, az enyémben az van. Úgylátszik pont, mint a T400-nál.

-
Chaser
legenda
válasz
metal01
üzenetére
ez bennük a legtréfásabb, ha állnak lazán simán 100%-nak is mutatják magukat, volt olyan ami 110wh-t jelzett
mondom de korrekt, feltöltés meg merülés után már nem volt annyi
kalibrálástól nem kell félni, nem amortizál, kb ua. mintha teljesen feltöltenéd és lemerítenéd, aztán újratöltenéd
hp-nál bios alatt van erre opció, hdd tesztet addig kell tolni amíg csontra le nem merül és ki nem kapcsol a gép, valamivel hatékonyabb úgy vettem észre, mintha win alatt tölteném és meríteném, volt több akku amit sikerült így visszahozni az élők közé
nyilván ha nincs más választék a semminél jobb, hadd ne mondjam hány sanyot dobáltam el és hány lg-t, de abból főzünk ami van
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone-t használók OFF topikja
- Gran Turismo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Nitro AN515-45 15.6" QHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Nem töltöm 100%-ig.)
Feleslegesen költenéd csak a pénzt szerintem.
Mondjuk a +1MB cache azért sokszor jöhet jól. Nálam is felmászik amúgy könnyen 80 fokra ha joban megterhelem. Videókódolásnál pl. levettem mindig 2400Mhz-re, ott majdnem 10 fokot nyertem, és halkabb működést. Turbo jó dolog, de úgy tényleg nagyon meleg. Mikor játszottam vele StarCraft2-t turbo-val, IGP-vel, volt, hogy 97 fokig felment, de a 90 stabilan megvolt, mégis órákig ment hiba nélkül. Szval azért bírja, bár nekem se tetszenek az ilyen hőfokok.