Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Itt jön be az amivel kevesen találkoztak, nagy számok törvénye
T500 LG-ből is két fajta van, de típusra azonosak. Egyiknél teljesen lila homogén beütésű a fekete, mint az IPS-eknél, másiknál szürke "felhős", foltokban van. 510-nél is hasonló, de ott mindkét verzió lilás, csak a ritka jobban. Egy darabot láttam amiben szintén a jobb verzió van, itt csücsül a polcon
Konkurens 8540p-nél viszont szinte mindnél ez a verzió van. Ami érdekes, hogy ezeknél a pwm villogás is minimális. 8540-nél nem fáradt a szemem érdekes mód, tegnap ránéztem kamerával, gyakorlatilag állóképet látok, nincs hullámzás.
Ezt az optimus 510-et meg sztem hozzánk nem szállították, eggyel csak találkoztam volna már ha igen. Legutóbb szinte csak 2011 utáni gépeket teszteltem be, volt 2011.05-ös is, de optimus sehol.élőflóra DP-n 2,5k, korrekt kép. Hogy milyen monitor kell neked kell tudni. Nekem 24-es profi grafikus hp van, ccfl és qrta jó
Monitor csak 1920x1200. Volt nálam egy 30"-os 2,5k-s verzió is, na az brutál.
qnadam Nem néztem, enyém elég korrekt. Matrica nyom van palmresten, fedlapon is valami hasonló. Pad és billzet eléggé matt, ha használták akkor dokkolón. Többit nem néztem, ez rendben volt. Kijelző volt a legfontosabb.
r3dsnake 7-9 óra sztem. Nyilván felhasználás függő. 2560-ban néztem múltkor fullos 9-est, brutál üzemidőket írt. Gondolom egy ilyen kicsi 10-15Wh körül elvan óránként. Alulfesz nincs, viszont a cpu órajelet winben állíthatod, minél kisebb órajel annál kisebb a hozzá társított fesz is. 2ghz környékén is teljesen korrektek ezek.
-
élőflóra
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Küszöbön az androidos PC-k
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest