- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #74241 üzenetére
"Egészen addig amíg nem azt látom, hogy eltelt 30 munkaóra és azon kívül,"
Ha szereted csinálni, alapból nem a munkaórát nézed
A tákolás más kérdés, megint csak egyedi dolog. Ha azt nézed, hogy durván olcsón kihozol valamit, ami nem szép, hát ez van, nekem előbb működjön, utána lehet szép.Különben nem toldóra gondoltam, hanem SATA kábelre, az valahogy szokott akadni itthon. De ha nem, akkor ebayről minimális összeg.
Egyébként egyik kisfogyasztású megoldásomnál sem volt olyan, hogy 5k-ból jöjjön ki, csak hogy olcsón, meg hogy valahogy sosem kerül rá lóvé, de ez már az én bajom, vannak prioritások.
(Azért azt az 5k-s Raspi B+ -t, amit végül levettek ebayről, azt sajnálom, az frankó lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Egér probléma
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung qled q80a 55" törött
- Kerékpársportok
- Lexus, Toyota topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest