Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz Tim82 #72300 üzenetére

a thinkpad célközönség dolog nem fikázás akart lenni egyébként, sajnos a nagyvállalati dolog sem áll meg, mert pont abban a szegmensben nem elégedettek annyira a felhasználók. persze akinek hp-t tolnak az orra alá és helyette kap thinkpadet, inkább elégedett, de összességében azért ebben a szegmensben sem igazán tarol a lenovo. ismerek olyat, aki 10-es nagyságrendben küldött vissza kínába (!) thinkpadeket miután elege lett az emea régió szar garis szórakozásából. abban lesz az igazság, hogy ezek maguknak az ázsiai piacra gyártják a szarjaikat, mert a nyugati embert szar minőséggel meg garival szivatni nem sokáig lehet, ők nem toleránsak ezügyben.

a régi thinkpad felhasználókkal semmi gond nincs, mondom, nekem is van T500-am, bár már a szekrényben áll 1.5 éve, de teljesen jó állapotú, még a gari vége előtt rendbehozattam. csakhát melóra egyszerűen kevés, mondjuk amire ezeket én használom, arra minden kevés, és egyszerűen olcsóbb időnként erősebbre cserélnem a gépet, mint perceket várni amíg bebootol meg a lassúsága miatt. tehát nekem ez az alternatíva kilőve.

amúgy a szervizben kérdeztem már többször, hogy miért fájna a lenovonak, ha a 40-es sorozathoz gyártanának egy más típusú trackpad egységet, vagy akár billentyűzetet, de a srác csak nevetett és érthető is: majd az új széria. mint a konzumer vonalon, nem kell a telóra új android, az majd a következő évibe kerül bele. ezért is sokkal jobb a windows phone meg a ios vonal, azok legalább nem szarják le az ügyfeleket. és ezért szenved a szerencsétlen samsung meg fog az összes ázsiai gyártó a felfutás után 1-2 évvel, mert a vásárlóközönsége fele (nyugati emberek) egyszerűen nem tolerálják a hülyének nézést. ugyanúgy a lenovo, a huawei, a ximai vagymi a tököm le fog áldozni pár éven belül vagy belpiacos lesz mert nyugati embernek fost kétszer nem lehet eladni.

lenovo 3000 n100-am volt, az volt az első a lenovo brandtől. nem tudtam, hogy az már ideapad, de az egy jó kis gép volt, jól összerakott, használható, látszott rajta hogy brandet akarnak felfuttatni. ma már az a kategória a lenovótól egy ipari hulladék. abban a kategóriában a legolcsóbbat venném és sztem inkább asus-t vagy acert. bár gondolom azok se jobbak.

egyik kedvencem. meg ezt a gépet szerettem anno. ezt meg nagyon. na jó, nem nosztalgiázok.

Új hozzászólás Aktív témák