Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
4GB-ra már mehet a 64bit, bizonyos esetekben jobb is lehet, attól függően, az eszközök mennyi címterületet esznek meg.
Ami az SSD-t illeti, nem a 4GB mellett kell félteni, nekem is 4GB van a T410-ben, és teljesen jó mindennapi használatra, de 2GB-ot, ami az előző netbookomban volt, hát nem volt nehéz csurig tölteni.
Pár komolyabb ablak FF-ban, esetleg pár megnyitott program, és game over... Na, ott kap az SSD.... Nem mondom, hogy a széltől is óvni kell, de azért 2GB mellé sem tanném be, az is 100%. 
Az SSD-nél amúgy engem nem is az érdekel, hogy tönkremegy, hanem hogyha ez bekövetkezik, akkor a rajta lévő adataim elveszhetnek, mivel egy trehány alak vagyok, és ritkán mentem róla a cuccaim.

Márpedig az SSD-k sokszor sunyi módon döglenek meg, úgy tűnik, mintha működnének, csak hopp, ez nem olvasható, meg az sem... Inkább kicsit túlvigyázom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Vallás
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Latitude 7320 Detachable 13"Touch i5-1130G7 8G/256G W11P, 2in1 Tablet/laptop,üzletből, 27%ÁFÁ-s
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár komolyabb ablak FF-ban, esetleg pár megnyitott program, és game over... Na, ott kap az SSD.... Nem mondom, hogy a széltől is óvni kell, de azért 2GB mellé sem tanném be, az is 100%.