Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
A visszatérésnek inkább lustaságbeli okai vannak... ha már szépen beállítottam mindent, nem kell nekem a macera, hogy megint letúrjam az oprendszert, és kezdhessem elölről egy másikkal.
Ténylegesen nem különbözik sokban a Win7-től, leginkább kifejezetten hasonlít rá startmenü alkalmazással. Viszont mióta feltettem:
- minden altatás után nullázza az ultranav billentyűzet beállításait
- minden indítás után storahci error-t dob event managerben, ezért a 2 helyett kb 22 másodperc, hogy felébredjen, használható állapotba kerüljön
- nincsenek gadgetek, így csak trükközéssel lehet megoldani, de az nem ugyanaz (1-2-t pedig használtam)
- coretemp-től megfagy, teljesen
- a feladatkezelő nagyon szép és informatív lett, de csak arra nem jó, amire használnám: meghalt folyamatok bezárására (lásd utorrent)Ezek jobbára egyéni problémák, de ez összességében azt jelenti, hogy a 7-es szériás alaplapomhoz nem éppen ideális a Win8 (amit pedig ajánl hozzá a gyártó, és amúgy a driverek meg működnek
)Amire én használom, ott hirtelen ennyi, más nem jut eszembe. Ezek közül egyikkel sem volt gond Win7 alatt, cserébe ott nem volt semmilyen problémám, így nem oldott meg semmit a Win8. Váltottam, hogy kipróbáljam, tudjak segíteni másoknak, de csak azért, hogy valaki váltson, semmi értelme Win8-t használni. A legjobban talán a feladatkezelő fáj, az 100%-ban az M$ sara.
Ha valamiért tönkrevágom a mostanit, megy majd helyette vissza a 7.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)